pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağaçlara yıldırım düştü, fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 21:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 20:30
 

Ağaçlara yıldırım düştü, fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Ağaçlara yıldırım düştü, fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Bursa’da fırtına ağaçları devirirken, Osmangazi ilçesinde ise çok sayıda ağaca yıldırım düştü.Bursa’da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bazı bölgelerde kısa süreli fırtınaya dayanamayan ağaçlar gövdesinden kırılırken, Nilüfer ilçesinde ise devrilen ağaç lüks otomobilin üzerine devrildi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, Osmangazi ilçesine bağlı Hamitler Mahallesi’nde ise sıralı ağaçların üzerine yıldırım düştü. Devrilen ağaçların bulunduğu bölgede vatandaşların olmaması ise facianın önüne geçti.
Ağaçlara yıldırım düştü, fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Bursa’da fırtına ağaçları devirirken, Osmangazi ilçesinde ise çok sayıda ağaca yıldırım düştü.
Bursa’da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bazı bölgelerde kısa süreli fırtınaya dayanamayan ağaçlar gövdesinden kırılırken, Nilüfer ilçesinde ise devrilen ağaç lüks otomobilin üzerine devrildi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, Osmangazi ilçesine bağlı Hamitler Mahallesi’nde ise sıralı ağaçların üzerine yıldırım düştü. Devrilen ağaçların bulunduğu bölgede vatandaşların olmaması ise facianın önüne geçti.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.