pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü, Fizik Tedavide Bölgesinde Öncü Olmayı Hedefliyor

18.04.2019 - 10:45, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:45
 

Aeü, Fizik Tedavide Bölgesinde Öncü Olmayı Hedefliyor

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldığında bölgesinde...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldığında bölgesinde sağlık alanında öncü bir kuruluş olacağını bildirdi.Rektör Karakaya, yazılı açıklamasında, üniversitenin merkez yerleşkesinin kısa sürede geliştiğini ve ihtiyaç duyulan binaların büyük kısmının tamamlandığını kaydetti.Pilot üniversitesi projeleriyle kentin ve bölgesinin değerlerinin farkına vararak bu değerleri geliştiren bir üniversite olduklarını vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti:"Termal Kaynağın Temini Projesinde boru hatları döşendi ve su temini sağlandı. Kaba yem projesinde üretimlere başladık, ceviz odaklı kalkınma ve gelişimde ise klon bahçelerin kurulumu devam ediyor. Termal seralarla ilgili ihale süreci son aşamadadır. Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) ile Sporcu Sağlığı Araştırma Uygulama ve Termal Rehabilitasyon Merkezi (SAUTER) projelerimiz hastanenin yapımının bitimiyle faaliyete geçecek."2 bin 664 kişilik yurt binasının tamamlanarak, öğrencilerin hizmetine açıldığını aktaran Karakaya, şu bilgileri verdi:"Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatı tamamlandı. Hastane tamamlandığında üniversitemizin bölgesinde sağlık alanında öncü bir kuruluş olacak. İnşaatlarımızdan İslami İlimler Fakültesinde ise yüzde 24 ilerledik. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi cami inşaatının tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanlığından kısa süre önce destek istedik. Tıp Fakültesi Morfoloji binası ise kısa süre içinde tamamlanıyor. TOBB tarafından yaptırılan 500 kişilik yurt binası inşaatı da devam ediyor."Karakaya, üniversiteye son 4 yıllık sürede 77 program kazandırıldığını da anımsattı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldığında bölgesinde...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldığında bölgesinde sağlık alanında öncü bir kuruluş olacağını bildirdi.

Rektör Karakaya, yazılı açıklamasında, üniversitenin merkez yerleşkesinin kısa sürede geliştiğini ve ihtiyaç duyulan binaların büyük kısmının tamamlandığını kaydetti.

Pilot üniversitesi projeleriyle kentin ve bölgesinin değerlerinin farkına vararak bu değerleri geliştiren bir üniversite olduklarını vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti:

"Termal Kaynağın Temini Projesinde boru hatları döşendi ve su temini sağlandı. Kaba yem projesinde üretimlere başladık, ceviz odaklı kalkınma ve gelişimde ise klon bahçelerin kurulumu devam ediyor. Termal seralarla ilgili ihale süreci son aşamadadır. Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) ile Sporcu Sağlığı Araştırma Uygulama ve Termal Rehabilitasyon Merkezi (SAUTER) projelerimiz hastanenin yapımının bitimiyle faaliyete geçecek."

2 bin 664 kişilik yurt binasının tamamlanarak, öğrencilerin hizmetine açıldığını aktaran Karakaya, şu bilgileri verdi:

"Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatı tamamlandı. Hastane tamamlandığında üniversitemizin bölgesinde sağlık alanında öncü bir kuruluş olacak. İnşaatlarımızdan İslami İlimler Fakültesinde ise yüzde 24 ilerledik. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi cami inşaatının tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanlığından kısa süre önce destek istedik. Tıp Fakültesi Morfoloji binası ise kısa süre içinde tamamlanıyor. TOBB tarafından yaptırılan 500 kişilik yurt binası inşaatı da devam ediyor."

Karakaya, üniversiteye son 4 yıllık sürede 77 program kazandırıldığını da anımsattı.

Aeü, Fizik Tedavide Bölgesinde Öncü Olmayı Hedefliyor

Aeü, Fizik Tedavide Bölgesinde Öncü Olmayı Hedefliyor

Aeü, Fizik Tedavide Bölgesinde Öncü Olmayı Hedefliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.