pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adana Ve Kayseri'deki Fuhuş Operasyonu

31.05.2019 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2019 - 18:28
 

Adana Ve Kayseri'deki Fuhuş Operasyonu

Gözaltına alınan 20 zanlıdan 4'ü tutuklandı, 16'sı ise adli kontrolle serbest bırakıldı

ADANA (AA) - Adana ve Kayseri'de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 20 zanlından 4'ü tutuklandı, 16'sı ise adli kontrolle serbest bırakıldı.Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlarından haklarında gözaltına kararı verilen 22 kişinin yakalanması için Adana ve Kayseri'de çalışma başlattı.Şüphelilerin ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 18 kişiyi gözaltına aldı. Polisler daha sonra firari 4 zanlıdan 2'sini de yakalayarak ilçeye getirdi. Adreslerde bulunan dijital materyallere el konulurken, gözaltındaki 20 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 4'ü tutuklanırken, 16'sı ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan 20 zanlıdan 4'ü tutuklandı, 16'sı ise adli kontrolle serbest bırakıldı

ADANA (AA) - Adana ve Kayseri'de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 20 zanlından 4'ü tutuklandı, 16'sı ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçlarından haklarında gözaltına kararı verilen 22 kişinin yakalanması için Adana ve Kayseri'de çalışma başlattı.

Şüphelilerin ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 18 kişiyi gözaltına aldı. Polisler daha sonra firari 4 zanlıdan 2'sini de yakalayarak ilçeye getirdi.

Adreslerde bulunan dijital materyallere el konulurken, gözaltındaki 20 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 4'ü tutuklanırken, 16'sı ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.