pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adalet Bakanı Tunç’tan yürürlüğe giren 8. yargı paketi hakkında açıklama

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2024 - 06:30, Güncelleme: 12.03.2024 - 06:27
 

Adalet Bakanı Tunç’tan yürürlüğe giren 8. yargı paketi hakkında açıklama

Adalet Bakanı Tunç’tan yürürlüğe giren 8. yargı paketi hakkında açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Resmi Gaztete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 8. yargı paketi hakkında "hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.Bakan Tunç X hesabından yaptığı paylaşımda, “8. yargı paketi olarak bilinen, yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılarak hızlandırılması, hak arama hürriyetinin genişletilmesi, suçla etkin mücadelenin sağlanması, kişisel verilerin etkili bir şekilde korunmasını amaçlayan ve bazı önemli düzenlemeleri içeren Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun; Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandı ve 12.03.2024 tarih ve 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi” ifadelerine yer verdi.
Adalet Bakanı Tunç’tan yürürlüğe giren 8. yargı paketi hakkında açıklama
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Resmi Gaztete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 8. yargı paketi hakkında "hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.
Bakan Tunç X hesabından yaptığı paylaşımda, “8. yargı paketi olarak bilinen, yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılarak hızlandırılması, hak arama hürriyetinin genişletilmesi, suçla etkin mücadelenin sağlanması, kişisel verilerin etkili bir şekilde korunmasını amaçlayan ve bazı önemli düzenlemeleri içeren Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun; Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandı ve 12.03.2024 tarih ve 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi” ifadelerine yer verdi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.