pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği

09.07.2019 - 23:23, Güncelleme: 09.07.2019 - 23:23
 

60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, yerli ve yabancı ekiplerce halk dansları gösterisi yapıldı.Akşehir Açık Hava...

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, yerli ve yabancı ekiplerce halk dansları gösterisi yapıldı.Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılan gala öncesinde, protokol tarafından, şenliğe katılan halk dansları ekiplerine katılım belgesi verildi. Daha sonra Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, KKTC, Belarus, Kazakistan, Moldova ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen halk dansları ekipleri gösterilerini sundu. Galaya Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, yerli ve yabancı ekiplerce halk dansları gösterisi yapıldı.Akşehir Açık Hava...

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, yerli ve yabancı ekiplerce halk dansları gösterisi yapıldı.

Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılan gala öncesinde, protokol tarafından, şenliğe katılan halk dansları ekiplerine katılım belgesi verildi.

Daha sonra Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, KKTC, Belarus, Kazakistan, Moldova ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen halk dansları ekipleri gösterilerini sundu.

Galaya Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.