pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

53. Kütüphane Haftası

29.03.2017 - 14:28, Güncelleme: 29.03.2017 - 14:28
 

53. Kütüphane Haftası

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.İl Halk Kütüphanesi tarafından kent merkezindeki Şadırvan...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.İl Halk Kütüphanesi tarafından kent merkezindeki Şadırvan Parkı'nda düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan öğrenciler ve vatandaşlar, birlikte kitap okudu. Niğde İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Bağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütüphane Haftası kapsamında, "81 il ile birlikte Niğde kitap okuyor" adlı kitap okuma etkinliğini düzenlediklerini söyledi.Kütüphanelerin ırk, din, dil, cinsiyet farkı gözetmeksizin içinde bulunduğu topluma hizmet veren kültür kurumları olduğunu belirten Bağcı, şöyle konuştu:"Kütüphanemizin yıllık 100 binin üzerinde kullanıcı sayısı bulunmaktadır. 50 bine yakın kitap koleksiyonu ile yıllık 30 bin üzerinde ödünç kitap vermektedir. Daha etkin olabilmek için tüm halkımızı kütüphanemize bekliyoruz. Niğde halkına bir farkındalık oluşturmak, okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla serbest kitap okuma etkinliği düzenledik. Okudukları kitapları da hediye olarak kendilerine verdik. Bugün düzenlediğimiz bu etkinlik kapsamında halkımıza 700 adet kitap hediye ettik." Etkinliğe katılan İbrahim Sezgin ise, etkinliği beğendiğini ve bu sayede kitap okuduğunu söyledi.Etkinlikte, kütüphane tarafından temin edilen 700 kitap vatandaşlara dağıtıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de, 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.İl Halk Kütüphanesi tarafından kent merkezindeki Şadırvan...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

İl Halk Kütüphanesi tarafından kent merkezindeki Şadırvan Parkı'nda düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan öğrenciler ve vatandaşlar, birlikte kitap okudu.

Niğde İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Bağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütüphane Haftası kapsamında, "81 il ile birlikte Niğde kitap okuyor" adlı kitap okuma etkinliğini düzenlediklerini söyledi.

Kütüphanelerin ırk, din, dil, cinsiyet farkı gözetmeksizin içinde bulunduğu topluma hizmet veren kültür kurumları olduğunu belirten Bağcı, şöyle konuştu:

"Kütüphanemizin yıllık 100 binin üzerinde kullanıcı sayısı bulunmaktadır. 50 bine yakın kitap koleksiyonu ile yıllık 30 bin üzerinde ödünç kitap vermektedir. Daha etkin olabilmek için tüm halkımızı kütüphanemize bekliyoruz. Niğde halkına bir farkındalık oluşturmak, okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla serbest kitap okuma etkinliği düzenledik. Okudukları kitapları da hediye olarak kendilerine verdik. Bugün düzenlediğimiz bu etkinlik kapsamında halkımıza 700 adet kitap hediye ettik."

Etkinliğe katılan İbrahim Sezgin ise, etkinliği beğendiğini ve bu sayede kitap okuduğunu söyledi.

Etkinlikte, kütüphane tarafından temin edilen 700 kitap vatandaşlara dağıtıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.