pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3 ayrı enkaz havadan görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 18:32, Güncelleme: 08.02.2023 - 17:34
 

3 ayrı enkaz havadan görüntülendi

3 ayrı enkaz havadan görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen iller arasında bulunan Gaziantep’te 3 ayrı enkaz dron ile görüntülendi.Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Gaziantep’te çok sayıda bina yıkıldı. Gaziantep Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi Naci Topçuoğlu Bulvarı üzerindeki üç ayrı enkaz dron ile görüntülendi. AFAD ve diğer kurtarma ekiplerinin dünden bu yana enkazlar üzerinde yaptığı çalışmaların devam ettiği bulvarda 6 ve 8 kat arasında değişen evler havadan görüntülendi.
3 ayrı enkaz havadan görüntülendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen iller arasında bulunan Gaziantep’te 3 ayrı enkaz dron ile görüntülendi.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Gaziantep’te çok sayıda bina yıkıldı. Gaziantep Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi Naci Topçuoğlu Bulvarı üzerindeki üç ayrı enkaz dron ile görüntülendi. AFAD ve diğer kurtarma ekiplerinin dünden bu yana enkazlar üzerinde yaptığı çalışmaların devam ettiği bulvarda 6 ve 8 kat arasında değişen evler havadan görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.