pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Temmuz Basın Bayramı

24.07.2017 - 12:13, Güncelleme: 24.07.2017 - 12:13
 

24 Temmuz Basın Bayramı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.Kentteki bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.Kentteki bir otelde düzenlenen programda konuşan Kösedağ, tüm gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.Gazeteciliğin fedakarlık gerektirdiğini anlatan Kösedağ, "Gazete sahipleri zor şartlar altında yayın hayatını sürdürmektedirler. Basın camiasının içerisindeki tüm çalışanlar maddi imkansızlıklardan yakınmaktadır. Basın kuruluşlarının ve basın sektöründe çalışanların sorunları çözülmeden bir Basın Bayramı'ndan söz etmemiz mümkün olamaz." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.Kentteki bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kentteki bir otelde düzenlenen programda konuşan Kösedağ, tüm gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Gazeteciliğin fedakarlık gerektirdiğini anlatan Kösedağ, "Gazete sahipleri zor şartlar altında yayın hayatını sürdürmektedirler. Basın camiasının içerisindeki tüm çalışanlar maddi imkansızlıklardan yakınmaktadır. Basın kuruluşlarının ve basın sektöründe çalışanların sorunları çözülmeden bir Basın Bayramı'ndan söz etmemiz mümkün olamaz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.