pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 13:18, Güncelleme: 15.07.2017 - 13:18
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

YOZGAT (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Koordinatörü ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli...

YOZGAT (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Koordinatörü ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kiracı, mesajında, Türk milletinin 15 Temmuz'da, tüm dünya kamuoyuna demokrasiden asla vazgeçmeyeceğini ilan ettiğini ve hain kalkışmanın ardındaki küresel güçlere de büyük bir hayal kırıklığını yaşattığını belirtti. Türk medyasının hain darbe girişiminin önlenmesinde tarihi bir sorumluk örneğini gösterdiğini aktaran Kiracı, şunları kaydetti:"Türk devleti, yüce Türk milleti ve Türk medyası o gece ortaya koyduğu kahramanca mücadele ile hem FETÖ'ye hem de darbenin ardındaki küresel güçlere ağır bir hayal kırıklığı yaşatmıştır. Bütün dünya kamuoyu 15 Temmuz’da Türk milletinin demokrasiden asla vazgeçmeyeceği gerçeğini gözlemlemiştir. Türk medyası ve gerekse yerel medyamız 15 Temmuz'da olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Türkiyemize, cumhuriyetimizin vazgeçilemez değerlerine, demokrasimize yönelik her türlü hain kalkışma ve menfi girişime karşı daima devletin yanında olacaktır."
YOZGAT (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Koordinatörü ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli...

YOZGAT (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Koordinatörü ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kiracı, mesajında, Türk milletinin 15 Temmuz'da, tüm dünya kamuoyuna demokrasiden asla vazgeçmeyeceğini ilan ettiğini ve hain kalkışmanın ardındaki küresel güçlere de büyük bir hayal kırıklığını yaşattığını belirtti.

Türk medyasının hain darbe girişiminin önlenmesinde tarihi bir sorumluk örneğini gösterdiğini aktaran Kiracı, şunları kaydetti:

"Türk devleti, yüce Türk milleti ve Türk medyası o gece ortaya koyduğu kahramanca mücadele ile hem FETÖ'ye hem de darbenin ardındaki küresel güçlere ağır bir hayal kırıklığı yaşatmıştır. Bütün dünya kamuoyu 15 Temmuz’da Türk milletinin demokrasiden asla vazgeçmeyeceği gerçeğini gözlemlemiştir. Türk medyası ve gerekse yerel medyamız 15 Temmuz'da olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Türkiyemize, cumhuriyetimizin vazgeçilemez değerlerine, demokrasimize yönelik her türlü hain kalkışma ve menfi girişime karşı daima devletin yanında olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.