pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası

09.11.2016 - 12:48, Güncelleme: 09.11.2016 - 12:48
 

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78'inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78'inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay, mesajında, tarihin ender yetiştirdiği şahsiyetlerden, herkes için ortak bir değer olan cumhuriyetin kurucusu ve ilk üstün niteliklere sahip bir kumandan, mümtaz bir devlet adamı olan Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı ve rahmetle andığını bildirdi.10 Kasım 1938'in bir devrin sonunun değil, Atatürk’ün miras bıraktığı cumhuriyetin her bakımdan yüceltilmesi için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirten Akçay, mesajında şunlara yer verdi:"Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmanın, onun 'en büyük eserim' dediği cumhuriyeti, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmakla mümkün olacağına inanmaktayım. Bugün bizler cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki gelecek nesillerimiz de cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir."Akçay, dünyada mazlumların umudu olan Türkiye'nin, yoluna devam ettiğini aktararak, Türkiye'nin bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiş ve dünyanın en büyük ekonomileri olan ülkeler arasında yer aldığını kaydetti.Son dönemde gerçekleştirilen büyük reform ve yatırımlarla Türkiye'nin, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden dış ticarete, kültür ve sanattan bilim ve spora kadar her alanda bölgesinin ve dünyanın farklı bir ülkesi olduğunu ispat ettiğini anlatan Akçay, şunları kaydetti."Türkiye milli birlik ve beraberlik hassasiyetiyle birbirine her geçen gün daha da kenetlenirken, demokrasi standartlarını her geçen gün yükseltirken, dünyada da barışın, adaletin, bölgesel refah ve istikrarın kararlı savunuculuğunu yapmaktadır. Bu şuurla bizler, gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürürken, birlikte, beraberlikte, kardeşlikte ısrarcı olmaya devam edecek, özgürlüklerden, temel haklardan, ileri demokratik standartlardan asla taviz vermeden, barış, huzur ve emniyet içinde Türkiye'yi büyütmeyi, yüceltmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, vefatının 78. yıl dönümünde Atatürk’ün milleti ile açtığı aydınlık yolda hızla ilerleyebilmenin, özgür, demokratik, kalkınmış ve gelişmiş bir Türkiye’yi gelecek nesillere bırakabilmenin temennisi ile Atatürk’ü şükran ve saygıyla anıyorum."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78'inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Akçay,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78'inci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akçay, mesajında, tarihin ender yetiştirdiği şahsiyetlerden, herkes için ortak bir değer olan cumhuriyetin kurucusu ve ilk üstün niteliklere sahip bir kumandan, mümtaz bir devlet adamı olan Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı ve rahmetle andığını bildirdi.

10 Kasım 1938'in bir devrin sonunun değil, Atatürk’ün miras bıraktığı cumhuriyetin her bakımdan yüceltilmesi için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirten Akçay, mesajında şunlara yer verdi:

"Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmanın, onun 'en büyük eserim' dediği cumhuriyeti, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmakla mümkün olacağına inanmaktayım. Bugün bizler cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki gelecek nesillerimiz de cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir."

Akçay, dünyada mazlumların umudu olan Türkiye'nin, yoluna devam ettiğini aktararak, Türkiye'nin bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiş ve dünyanın en büyük ekonomileri olan ülkeler arasında yer aldığını kaydetti.

Son dönemde gerçekleştirilen büyük reform ve yatırımlarla Türkiye'nin, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden dış ticarete, kültür ve sanattan bilim ve spora kadar her alanda bölgesinin ve dünyanın farklı bir ülkesi olduğunu ispat ettiğini anlatan Akçay, şunları kaydetti.

"Türkiye milli birlik ve beraberlik hassasiyetiyle birbirine her geçen gün daha da kenetlenirken, demokrasi standartlarını her geçen gün yükseltirken, dünyada da barışın, adaletin, bölgesel refah ve istikrarın kararlı savunuculuğunu yapmaktadır. Bu şuurla bizler, gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürürken, birlikte, beraberlikte, kardeşlikte ısrarcı olmaya devam edecek, özgürlüklerden, temel haklardan, ileri demokratik standartlardan asla taviz vermeden, barış, huzur ve emniyet içinde Türkiye'yi büyütmeyi, yüceltmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, vefatının 78. yıl dönümünde Atatürk’ün milleti ile açtığı aydınlık yolda hızla ilerleyebilmenin, özgür, demokratik, kalkınmış ve gelişmiş bir Türkiye’yi gelecek nesillere bırakabilmenin temennisi ile Atatürk’ü şükran ve saygıyla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.