pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ziraat Odası Koordinasyon Toplantısı Yıldızeli’nde Yapıldı

28.08.2015 - 15:10, Güncelleme: 28.08.2015 - 15:10
 

Ziraat Odası Koordinasyon Toplantısı Yıldızeli’nde Yapıldı

Ziraat Odası tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen “Koordinasyon Toplantısı” bu ay Yıldızeli İlçesinde yapıldı.

Ziraat Odası tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen “Koordinasyon Toplantısı” bu ay Yıldızeli İlçesinde yapıldı.  Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan ASLAN’ın da katıldığı toplantı; Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can PINAR, Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz NAVRUZ, TKDK İl Koordinatörü Halis ÖZTÜRK, İl Müdür Yardımcısı Musa KALEBAYIR, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi ÖZDEMİR, TMO Şube Müdürü Hasan BOLAT, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı ÇETİNDAĞ, İlçe Ziraat Odası Başkanları ve Yıldızeli İl Genel Meclisi Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapmasında çiftçi ziyaretleri ve ulaşımlarının nasıl sağlanabileceği, çiftçilerin karşılaştıkları tarımsal sorunlar, Toprak Mahsulleri Ofisi hububat alımları ile ilgili karşılaşılan sorunlar, yetiştirme sorunları gibi konular ele alındı. Toplantı sonrası Yıldızeli Ortaklar köyünde örnek bir işletme gezilerek incelemelerde bulunuldu.İşletmenin gezilmesinin ardından çiftçilerle birlikte yemek yiyen protokol üyelerine yapılan sunum sonrasında program sona erdi. - Yıldızeli
Ziraat Odası tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen “Koordinasyon Toplantısı” bu ay Yıldızeli İlçesinde yapıldı.

Ziraat Odası tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen “Koordinasyon Toplantısı” bu ay Yıldızeli İlçesinde yapıldı.

 

 Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan ASLAN’ın da katıldığı toplantı; Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can PINAR, Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz NAVRUZ, TKDK İl Koordinatörü Halis ÖZTÜRK, İl Müdür Yardımcısı Musa KALEBAYIR, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi ÖZDEMİR, TMO Şube Müdürü Hasan BOLAT, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı ÇETİNDAĞ, İlçe Ziraat Odası Başkanları ve Yıldızeli İl Genel Meclisi Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Toplantıda II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapmasında çiftçi ziyaretleri ve ulaşımlarının nasıl sağlanabileceği, çiftçilerin karşılaştıkları tarımsal sorunlar, Toprak Mahsulleri Ofisi hububat alımları ile ilgili karşılaşılan sorunlar, yetiştirme sorunları gibi konular ele alındı. Toplantı sonrası Yıldızeli Ortaklar köyünde örnek bir işletme gezilerek incelemelerde bulunuldu.

dsc03397.jpg

İşletmenin gezilmesinin ardından çiftçilerle birlikte yemek yiyen protokol üyelerine yapılan sunum sonrasında program sona erdi. - Yıldızeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.