pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Kan Bağışı İle Destek

07.02.2018 - 09:48, Güncelleme: 07.02.2018 - 09:48
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Kan Bağışı İle Destek

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Adliyesi personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Adliyesi personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kan bağışında bulundu.Türk Kızılayı tarafından adliye binasında oluşturulan kan bağışı biriminde sıraya giren çalışanlar, kan bağışında bulundu.Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, burada yaptığı açıklamada, TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı sürecinde AFAD ve Türk Kızılayı'nın koordineli olarak tedbir aldığını belirtti.Azalan kan stoklarına yönelik yapılan çağrıya sessiz kalmadıklarını belirten Çakmak, şunları söyledi: "Başta kendim olmak üzere savcılarımız, hakimlerimiz ve tüm mesai arkadaşlarımız, kahraman ordumuzun Afrin başta olmak üzere vatanımızı savunmak için canını hiçe sayarak görev yaptığı tüm cephelerde yanında olduğumuzu bir nebze de olsa hissettirmek, kendilerine moral vermek için kan bağışında bulunduk." Adliye çalışanlarından Kerim Cebesoy da Afrin'de başlatılan operasyona kendilerinin de Çankırı'dan kan bağışıyla destek verdiklerini ifade etti.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Adliyesi personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Adliyesi personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı tarafından adliye binasında oluşturulan kan bağışı biriminde sıraya giren çalışanlar, kan bağışında bulundu.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, burada yaptığı açıklamada, TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı sürecinde AFAD ve Türk Kızılayı'nın koordineli olarak tedbir aldığını belirtti.

Azalan kan stoklarına yönelik yapılan çağrıya sessiz kalmadıklarını belirten Çakmak, şunları söyledi:

"Başta kendim olmak üzere savcılarımız, hakimlerimiz ve tüm mesai arkadaşlarımız, kahraman ordumuzun Afrin başta olmak üzere vatanımızı savunmak için canını hiçe sayarak görev yaptığı tüm cephelerde yanında olduğumuzu bir nebze de olsa hissettirmek, kendilerine moral vermek için kan bağışında bulunduk."

Adliye çalışanlarından Kerim Cebesoy da Afrin'de başlatılan operasyona kendilerinin de Çankırı'dan kan bağışıyla destek verdiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.