pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

17.02.2018 - 15:03, Güncelleme: 17.02.2018 - 15:03
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Aksaray'da, Afrin'de görev alan Mehmetçik'e destek amacıyla yürüyüş ve gösteri düzenledi

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve şehitleri anmak amacıyla etkinlik gerçekleştirildi.Sarıyahşi Belediyesince düzenlenen yürüyüşe katılmak için vatandaşlar, taşıdıkları Türk bayraklarıyla ilçe belediyesi önünde bir araya geldi.Burada saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak dua edildi.Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, yaptığı konuşmada, vatan savunması denilince akan suların durduğunu söyledi.Söz konusu vatan olduğunda her şeyini harcayabilecek bir nesle sahip olduklarını belirten Karaman, "FETÖ, PKK ve diğer eli kanlı terör örgütlerine karşı sürdürdüğümüz bu amansız mücadele de bunun en açık örneğidir." dedi.Belediye Başkanı Fatih Ünsal ise, yürüyüşü harekata destek vermek için düzenlediklerini ifade etti.Mehmetçik'in her zaman yanında olduklarını aktaran Ünsal, "Hazreti Peygamber neye güvendiyse biz de ona güveniyoruz. Bizim medeniyet anlayışımız hakkın üstünlüğüdür. Afrin'de yürütülen harekatta ve bundan sonra yapacağımız tüm operasyonlarda Müslüman aleminin koruyucusu olan yüce Allah'a güveniyoruz. Onun güvencesi ile ordumuz ve ülkemiz hedefine ulaştıracaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun." diye konuştu.Türk bayrağı açan grup, "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak, kent merkezine kadar yürüdü.
Aksaray'da, Afrin'de görev alan Mehmetçik'e destek amacıyla yürüyüş ve gösteri düzenledi

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve şehitleri anmak amacıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Sarıyahşi Belediyesince düzenlenen yürüyüşe katılmak için vatandaşlar, taşıdıkları Türk bayraklarıyla ilçe belediyesi önünde bir araya geldi.

Burada saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak dua edildi.

Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, yaptığı konuşmada, vatan savunması denilince akan suların durduğunu söyledi.

Söz konusu vatan olduğunda her şeyini harcayabilecek bir nesle sahip olduklarını belirten Karaman, "FETÖ, PKK ve diğer eli kanlı terör örgütlerine karşı sürdürdüğümüz bu amansız mücadele de bunun en açık örneğidir." dedi.

Belediye Başkanı Fatih Ünsal ise, yürüyüşü harekata destek vermek için düzenlediklerini ifade etti.

Mehmetçik'in her zaman yanında olduklarını aktaran Ünsal, "Hazreti Peygamber neye güvendiyse biz de ona güveniyoruz. Bizim medeniyet anlayışımız hakkın üstünlüğüdür. Afrin'de yürütülen harekatta ve bundan sonra yapacağımız tüm operasyonlarda Müslüman aleminin koruyucusu olan yüce Allah'a güveniyoruz. Onun güvencesi ile ordumuz ve ülkemiz hedefine ulaştıracaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun." diye konuştu.

Türk bayrağı açan grup, "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak, kent merkezine kadar yürüdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.