pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

16.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 16.02.2018 - 15:53
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için yürüyüş düzenlendi.Tonus Camisi'nde cuma namazı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için yürüyüş düzenlendi.Tonus Camisi'nde cuma namazı öncesi başta Afrin olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele harekatına katılan tüm askerler ve şehitler için Mevlid-i Şerif okundu.Cuma namazı sonra ilçe meydanında toplanan vatandaşlar sloganlar eşliğinde Hükümet Konağı önüne kadar yürüdü. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kaymakam Musa Aydemir, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için yürüyüş düzenlendi.Tonus Camisi'nde cuma namazı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için yürüyüş düzenlendi.

Tonus Camisi'nde cuma namazı öncesi başta Afrin olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele harekatına katılan tüm askerler ve şehitler için Mevlid-i Şerif okundu.

Cuma namazı sonra ilçe meydanında toplanan vatandaşlar sloganlar eşliğinde Hükümet Konağı önüne kadar yürüdü.

Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kaymakam Musa Aydemir, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.