pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Bayraklı Destek

15.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 15.02.2018 - 14:53
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Bayraklı Destek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla esnafa ve vatandaşlara bayrak dağıttı.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Cacabey Meydanı'nda toplanarak bayrak dağıtımı için cadde ve sokaklarda esnafı ziyaret etti.Başkan Bahçeci, meydanda yaptığı basın açıklamasında, belediyenin öncülüğünde yapılan çalışma kapsamında tüm esnaflara ve vatandaşlara bayrak dağıtacaklarını söyledi.Vatandaşlardan dağıtılan bayrakları evlere, iş yerlerine asmalarını, arabalarına koymalarını isteyen Bahçeci, bayrak dağıtarak, şehri Türk bayraklarıyla donatarak birlik beraberlik sağlanmasını amaçladıklarını aktardı.İsteyen herkesin belediye AK Masa Birimi'nden bayrak temin edebileceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Siyasi parti il başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle bir araya gelerek bayrak desteğimizi başlattık. Türk Silahlı Kuvvetleri çok önemli bir operasyon gerçekleştiriyor. Yapılan bu operasyonla o bölge terörden arındırılmalıdır. Suriye bölgesindeki terör odakları temizlenerek Türkiye'nin güvenliği sağlanmalı ve olası saldırıların önüne geçilmelidir. Hem o bölgede oluşturulmak istenen terör devletlerinin önü kesilmiş olacak hem de o bölgede yaşayan Türkmen, Arap, Kürt bütün vatandaşların da özgürlüğü sağlanmış olacak, terör örgütlerinin baskısından ve zulmünden o bölge kurtarılacak."Konuşmanın ardından Ankara, Atatürk ve Terme caddelerindeki esnaflara bayrak dağıtıldı.Programa, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Şehit Aileleri Derneği, Uzmanlar Federasyonu, Muharip Gaziler ve Malul Gaziler Derneği üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla esnafa ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Cacabey Meydanı'nda toplanarak bayrak dağıtımı için cadde ve sokaklarda esnafı ziyaret etti.

Başkan Bahçeci, meydanda yaptığı basın açıklamasında, belediyenin öncülüğünde yapılan çalışma kapsamında tüm esnaflara ve vatandaşlara bayrak dağıtacaklarını söyledi.

Vatandaşlardan dağıtılan bayrakları evlere, iş yerlerine asmalarını, arabalarına koymalarını isteyen Bahçeci, bayrak dağıtarak, şehri Türk bayraklarıyla donatarak birlik beraberlik sağlanmasını amaçladıklarını aktardı.

İsteyen herkesin belediye AK Masa Birimi'nden bayrak temin edebileceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Siyasi parti il başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle bir araya gelerek bayrak desteğimizi başlattık. Türk Silahlı Kuvvetleri çok önemli bir operasyon gerçekleştiriyor. Yapılan bu operasyonla o bölge terörden arındırılmalıdır. Suriye bölgesindeki terör odakları temizlenerek Türkiye'nin güvenliği sağlanmalı ve olası saldırıların önüne geçilmelidir. Hem o bölgede oluşturulmak istenen terör devletlerinin önü kesilmiş olacak hem de o bölgede yaşayan Türkmen, Arap, Kürt bütün vatandaşların da özgürlüğü sağlanmış olacak, terör örgütlerinin baskısından ve zulmünden o bölge kurtarılacak."

Konuşmanın ardından Ankara, Atatürk ve Terme caddelerindeki esnaflara bayrak dağıtıldı.

Programa, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Şehit Aileleri Derneği, Uzmanlar Federasyonu, Muharip Gaziler ve Malul Gaziler Derneği üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.