pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zararlı Alışkanlıklara Dikkat Çekmek İçin Basketbol Oynadılar

13.03.2017 - 09:28, Güncelleme: 13.03.2017 - 09:28
 

Zararlı Alışkanlıklara Dikkat Çekmek İçin Basketbol Oynadılar

KONYA (AA) - Karapınar'da Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç Tema Topluluğu, zararlı alışkanlıklar ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için basketbol...

KONYA (AA) - Karapınar'da Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç Tema Topluluğu, zararlı alışkanlıklar ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için basketbol maçı düzenledi.Belma Azmi Beğen Yaşam Merkezi Spor Salonu'nda düzenlenen ve 50 kişinin katıldığı etkinlikte "Zararlı alışkanlıklardan uzak dur spor yap" sloganı ile üyeler basketbol oynadı.NEÜ Genç Tema Topluluğu Başkanı Fatma Büşra Akalın, yaptığı açıklamada, günümüzde zararlı alışkanlıkların gün geçtikçe artığını söyledi.Buna dikkat çekip farkındalık oluşturmak için basketbol maçı düzenlediklerini ifade eden Akalın, "Katılımdan memnunuz. Önümüzdeki günlerde bu faaliyetlerimize devam edeceğiz. Önemli olan bu zararlı alışkanlıklara karşı üniversite gençliğinin dikkatini çekebilmektir." dedi.
KONYA (AA) - Karapınar'da Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç Tema Topluluğu, zararlı alışkanlıklar ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için basketbol...

KONYA (AA) - Karapınar'da Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç Tema Topluluğu, zararlı alışkanlıklar ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için basketbol maçı düzenledi.

Belma Azmi Beğen Yaşam Merkezi Spor Salonu'nda düzenlenen ve 50 kişinin katıldığı etkinlikte "Zararlı alışkanlıklardan uzak dur spor yap" sloganı ile üyeler basketbol oynadı.

NEÜ Genç Tema Topluluğu Başkanı Fatma Büşra Akalın, yaptığı açıklamada, günümüzde zararlı alışkanlıkların gün geçtikçe artığını söyledi.

Buna dikkat çekip farkındalık oluşturmak için basketbol maçı düzenlediklerini ifade eden Akalın, "Katılımdan memnunuz. Önümüzdeki günlerde bu faaliyetlerimize devam edeceğiz. Önemli olan bu zararlı alışkanlıklara karşı üniversite gençliğinin dikkatini çekebilmektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.