pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Sokak Hayvanlarına Yiyecek Bırakıldı

05.01.2019 - 14:38, Güncelleme: 05.01.2019 - 14:38
 

Zara'da Sokak Hayvanlarına Yiyecek Bırakıldı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde sokak ve yaban hayvanları için başlatılan "Bir Kap Mutluluk" projesi kapsamında belirli alanlara yiyecek bırakıldı.Cumhuriyet...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde sokak ve yaban hayvanları için başlatılan "Bir Kap Mutluluk" projesi kapsamında belirli alanlara yiyecek bırakıldı.Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Özlem Sayın tarafından haya geçirilen projeyle ilçe merkezinde belirlenen alanlara sokak hayvanları için sosis, ekmek, süt, meyve ve yemek artıkları konuldu.Projeye destek veren vatandaşlar, daha sonra Tödürge Gölü'ne geçerek burada da yaban hayvanları için doğaya yem, ekmek, sebze ve yemek artıkları bıraktı.Sayın, yaptığı açıklamada, projeyle sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarını daha rahat atlatmasını sağlamak istediklerini söyledi. Farkındalık yaratmayı amaçladıklarını da dile getiren Sayın, "7'den 70'e herkesin katılımını sağlayarak zorlu kış şartlarında mücadele eden hayvanlarımızı da unutmayalım istedik." dediPrograma Kaymakam Mehmet Sayın, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri, ortaöğretim ve yüksekokul öğrencileri katıldı.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde sokak ve yaban hayvanları için başlatılan "Bir Kap Mutluluk" projesi kapsamında belirli alanlara yiyecek bırakıldı.Cumhuriyet...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde sokak ve yaban hayvanları için başlatılan "Bir Kap Mutluluk" projesi kapsamında belirli alanlara yiyecek bırakıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Özlem Sayın tarafından haya geçirilen projeyle ilçe merkezinde belirlenen alanlara sokak hayvanları için sosis, ekmek, süt, meyve ve yemek artıkları konuldu.

Projeye destek veren vatandaşlar, daha sonra Tödürge Gölü'ne geçerek burada da yaban hayvanları için doğaya yem, ekmek, sebze ve yemek artıkları bıraktı.

Sayın, yaptığı açıklamada, projeyle sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarını daha rahat atlatmasını sağlamak istediklerini söyledi.

Farkındalık yaratmayı amaçladıklarını da dile getiren Sayın, "7'den 70'e herkesin katılımını sağlayarak zorlu kış şartlarında mücadele eden hayvanlarımızı da unutmayalım istedik." dedi

Programa Kaymakam Mehmet Sayın, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri, ortaöğretim ve yüksekokul öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.