pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

11.12.2017 - 17:53, Güncelleme: 11.12.2017 - 17:53
 

Zara'da Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Öğrencilerimiz Üşümesin Projesi kapsamında öğrencilere giyim yardımı yapıldı.İstanbul'da faaliyet gösteren...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Öğrencilerimiz Üşümesin Projesi kapsamında öğrencilere giyim yardımı yapıldı.İstanbul'da faaliyet gösteren Sivaslılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından Öğrencilerimiz Üşümesin Projesi kapsamında Zara ilçesindeki 250 öğrenci için kışlık bot ve kaban temin etti. Yardımlar, öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Dernek Genel Başkanı Hanifi Toptaş, yaptığı açıklamada, geçen yıl uygulamaya koydukları projeyle ilk olarak Gürün, Hafik, Suşehri ve Akıncılar ilçelerindeki öğrencilere ulaştıklarını belirterek, bu yıl da Zara ilçesindeki öğrenciler için ihtiyaca göre yardım paketi hazırladıklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Öğrencilerimiz Üşümesin Projesi kapsamında öğrencilere giyim yardımı yapıldı.İstanbul'da faaliyet gösteren...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Öğrencilerimiz Üşümesin Projesi kapsamında öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

İstanbul'da faaliyet gösteren Sivaslılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından Öğrencilerimiz Üşümesin Projesi kapsamında Zara ilçesindeki 250 öğrenci için kışlık bot ve kaban temin etti.

Yardımlar, öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Dernek Genel Başkanı Hanifi Toptaş, yaptığı açıklamada, geçen yıl uygulamaya koydukları projeyle ilk olarak Gürün, Hafik, Suşehri ve Akıncılar ilçelerindeki öğrencilere ulaştıklarını belirterek, bu yıl da Zara ilçesindeki öğrenciler için ihtiyaca göre yardım paketi hazırladıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.