pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Fırınlar Denetlendi

04.05.2019 - 11:33, Güncelleme: 04.05.2019 - 11:33
 

Zara'da Fırınlar Denetlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ekmek ve pide fırınları denetlendi.Ramazan ayı öncesinde Zara Belediyesi zabıta ve Zara Toplum Sağlığı personelinden...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ekmek ve pide fırınları denetlendi.Ramazan ayı öncesinde Zara Belediyesi zabıta ve Zara Toplum Sağlığı personelinden oluşan ekip, ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınlarda denetim yaptı.Denetimlerde ekmek gramajları, depolama, pişirme ve satış alanlarının hijyenik durumu kontrol edildi.Denetimler esnasında görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunuldu.Denetimler hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Çelik, "İlçemizde daha önce yapılmadığını tespit ettiğimiz uygulamalardan biri de denetimlerdi. Zabıta ekiplerimizle, İlçe Toplum Sağlığı yetkililerinden oluşan bir ekip Ramazan ayı öncesinde fırınları denetleyerek gerekli görülen uyarılarda bulunuldu. Yapılan denetimlerde hijyen ve gramaja dikkat edildiği görüldü." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ekmek ve pide fırınları denetlendi.Ramazan ayı öncesinde Zara Belediyesi zabıta ve Zara Toplum Sağlığı personelinden...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ekmek ve pide fırınları denetlendi.

Ramazan ayı öncesinde Zara Belediyesi zabıta ve Zara Toplum Sağlığı personelinden oluşan ekip, ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınlarda denetim yaptı.

Denetimlerde ekmek gramajları, depolama, pişirme ve satış alanlarının hijyenik durumu kontrol edildi.

Denetimler esnasında görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunuldu.

Denetimler hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Çelik, "İlçemizde daha önce yapılmadığını tespit ettiğimiz uygulamalardan biri de denetimlerdi. Zabıta ekiplerimizle, İlçe Toplum Sağlığı yetkililerinden oluşan bir ekip Ramazan ayı öncesinde fırınları denetleyerek gerekli görülen uyarılarda bulunuldu. Yapılan denetimlerde hijyen ve gramaja dikkat edildiği görüldü." dedi.

Zara'da Fırınlar Denetlendi

Zara'da Fırınlar Denetlendi

Zara'da Fırınlar Denetlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.