pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Çocuk Ve Genç Meclisleri Toplandı

12.12.2017 - 11:13, Güncelleme: 12.12.2017 - 11:13
 

Zara'da Çocuk Ve Genç Meclisleri Toplandı

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çocuk ve genç meclisleri aralık ayı toplantılarını gerçekleştirdi.İlçe merkezindeki ilk ve ortaokullarda eğitim gören...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çocuk ve genç meclisleri aralık ayı toplantılarını gerçekleştirdi.İlçe merkezindeki ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilerden oluşan çocuk meclisi ile lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan Genç Meclisi, Belediye Meclis Salonu'nda toplandı.Toplantıda, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala'ya ilçedeki sorunlar aktarıldı.Pala, burada yaptığı konuşmada, "Oluşturulan bu meclislerle bizlere sizlerin gözünden Zara'yı aktararak sorunları daha iyi görmemizi sağlıyorsunuz. Geleceğin Zara'sını sizlerle imar edeceğiz. Her toplantıda sorunlar azalacak, çözümler artacaktır." dedi.
SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çocuk ve genç meclisleri aralık ayı toplantılarını gerçekleştirdi.İlçe merkezindeki ilk ve ortaokullarda eğitim gören...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi çocuk ve genç meclisleri aralık ayı toplantılarını gerçekleştirdi.

İlçe merkezindeki ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilerden oluşan çocuk meclisi ile lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan Genç Meclisi, Belediye Meclis Salonu'nda toplandı.

Toplantıda, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala'ya ilçedeki sorunlar aktarıldı.

Pala, burada yaptığı konuşmada, "Oluşturulan bu meclislerle bizlere sizlerin gözünden Zara'yı aktararak sorunları daha iyi görmemizi sağlıyorsunuz. Geleceğin Zara'sını sizlerle imar edeceğiz. Her toplantıda sorunlar azalacak, çözümler artacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.