pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yurt Dışında Yaşayan Gençler Fenerbahçeli Futbolcularla Buluştu

07.01.2019 - 17:28, Güncelleme: 07.01.2019 - 17:28
 

Yurt Dışında Yaşayan Gençler Fenerbahçeli Futbolcularla Buluştu

YTB, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TÜGVA iş birliğinde düzenlenen "Uluslararası Gençlik Kampı"na katılan gençler, Antalya'da Fenerbahçeli futbolcularla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) iş birliğinde "Uluslararası Gençlik Kampı"na katılan gençler, Fenerbahçe Kulübünün Antalya'daki kampını ziyaret etti.YTB yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Almanya'dan Türkiye'ye gelerek Antalya'daki "Uluslararası Gençlik Kampı"na katılan gençler, Fenerbahçe Kulübünün futbolcularıyla bir araya geldi.Uluslararası Gençlik Kampı'na Almanya'dan katılan ve Fenerbahçe'nin Antalya kampına sürpriz bir ziyarette bulunan 90 genç, Fenerbahçeli futbolcularla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.YTB'nin yurt dışında yaşayan gençlere yönelik Türkiye'de her yıl düzenlediği "Gençlik Kampı" programlarına katılanlar, okçuluk, tırmanma duvarı, mini golf, kano, rafting, dağ bisikleti, ip parkuru gibi sportif faaliyetlere katılma imkanı buluyor.Katılımcılar için ayrıca Türkçe, tarih, dış politika ve kişisel gelişim gibi konulara ilişkin eğitim programları ile doğa ve kültür gezileri de düzenleniyor.
YTB, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TÜGVA iş birliğinde düzenlenen "Uluslararası Gençlik Kampı"na katılan gençler, Antalya'da Fenerbahçeli futbolcularla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) iş birliğinde "Uluslararası Gençlik Kampı"na katılan gençler, Fenerbahçe Kulübünün Antalya'daki kampını ziyaret etti.

YTB yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Almanya'dan Türkiye'ye gelerek Antalya'daki "Uluslararası Gençlik Kampı"na katılan gençler, Fenerbahçe Kulübünün futbolcularıyla bir araya geldi.

Uluslararası Gençlik Kampı'na Almanya'dan katılan ve Fenerbahçe'nin Antalya kampına sürpriz bir ziyarette bulunan 90 genç, Fenerbahçeli futbolcularla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

YTB'nin yurt dışında yaşayan gençlere yönelik Türkiye'de her yıl düzenlediği "Gençlik Kampı" programlarına katılanlar, okçuluk, tırmanma duvarı, mini golf, kano, rafting, dağ bisikleti, ip parkuru gibi sportif faaliyetlere katılma imkanı buluyor.

Katılımcılar için ayrıca Türkçe, tarih, dış politika ve kişisel gelişim gibi konulara ilişkin eğitim programları ile doğa ve kültür gezileri de düzenleniyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.