pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu

Gündem 12.07.2019 - 16:48, Güncelleme: 27.01.2023 - 19:50
 

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.Dişli köyünde bir iş yerinde uyuşturucu imalatı...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Dişli köyünde bir iş yerinde uyuşturucu imalatı yapıldığı bilgisini alan İl Jandarma ve Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. İş yerinde yapılan aramalarda bin 528 gram kubar esrar, 34 kök sökülmüş ve kurutulmaya bırakılmış kenevir, 404 dikili kenevir bitkisi, 130 gram kenevir tohumu ile 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Uyuşturucu imalatı yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.Dişli köyünde bir iş yerinde uyuşturucu imalatı...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Dişli köyünde bir iş yerinde uyuşturucu imalatı yapıldığı bilgisini alan İl Jandarma ve Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi.

İş yerinde yapılan aramalarda bin 528 gram kubar esrar, 34 kök sökülmüş ve kurutulmaya bırakılmış kenevir, 404 dikili kenevir bitkisi, 130 gram kenevir tohumu ile 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Uyuşturucu imalatı yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.