pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta Öğrenci Servis Minibüsü Devrildi: 13 Yaralı

18.12.2017 - 16:18, Güncelleme: 18.12.2017 - 16:18
 

Yozgat'ta Öğrenci Servis Minibüsü Devrildi: 13 Yaralı

Kazada, sürücü ile 12 öğrenci yaralandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ile 12 öğrenci yaralandı. İslam Altun'un (29) kullandığı, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencileri taşıyan 66 AP 685 plakalı minibüs, Sorgun- Şefaatli yolu Küçükköhne köyü yakınlarında devrildi. Yaralanan sürücü ile minibüste bulunan 12 öğrenci, Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazada, sürücü ile 12 öğrenci yaralandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ile 12 öğrenci yaralandı.

İslam Altun'un (29) kullandığı, özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencileri taşıyan 66 AP 685 plakalı minibüs, Sorgun- Şefaatli yolu Küçükköhne köyü yakınlarında devrildi.

Yaralanan sürücü ile minibüste bulunan 12 öğrenci, Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.