pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta 3 Katlı Binanın Çatısı Yandı

03.12.2016 - 17:58, Güncelleme: 03.12.2016 - 17:58
 

Yozgat'ta 3 Katlı Binanın Çatısı Yandı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.Alınan bilgiye göre, Şehit Eyüphan Seyhan Caddesi 77. Sokak’ta 3 katlı...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.Alınan bilgiye göre, Şehit Eyüphan Seyhan Caddesi 77. Sokak’ta 3 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşlar, durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.Çatı katının özel bir malzeme ile kaplı olmasından dolayı yangının büyümesi üzerine, binada bulunan vatandaşlar tahliye edildi. Yangın yaklaşık 3,5 saatlik çalışmanın sonunda kontrol altına alındı.
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.Alınan bilgiye göre, Şehit Eyüphan Seyhan Caddesi 77. Sokak’ta 3 katlı...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Şehit Eyüphan Seyhan Caddesi 77. Sokak’ta 3 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Vatandaşlar, durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Çatı katının özel bir malzeme ile kaplı olmasından dolayı yangının büyümesi üzerine, binada bulunan vatandaşlar tahliye edildi.

Yangın yaklaşık 3,5 saatlik çalışmanın sonunda kontrol altına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.