pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat Valiliği Yeni Binasına Taşındı

20.05.2018 - 10:43, Güncelleme: 20.05.2018 - 10:43
 

Yozgat Valiliği Yeni Binasına Taşındı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği ve valiliğe bağlı birimler 21 Mayıs itibarıyla yeni hükümet konağında hizmet vermeye başlayacak. Yozgat Valiliği'nden yapılan...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği ve valiliğe bağlı birimler 21 Mayıs itibarıyla yeni hükümet konağında hizmet vermeye başlayacak. Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada, inşaatı tamamlanan ve daha önce bazı birimleri taşınan hükümet konağında 21 Mayıs'tan itibaren valiliğin hizmet vereceği bildirildi. Daha önce nüfus ve vatandaşlık, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü, milli eğitim müdürlüğü ve valilik birimlerinin bir kısmı yeni binada hizmet vermeye başlamıştı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği ve valiliğe bağlı birimler 21 Mayıs itibarıyla yeni hükümet konağında hizmet vermeye başlayacak. Yozgat Valiliği'nden yapılan...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği ve valiliğe bağlı birimler 21 Mayıs itibarıyla yeni hükümet konağında hizmet vermeye başlayacak.

Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada, inşaatı tamamlanan ve daha önce bazı birimleri taşınan hükümet konağında 21 Mayıs'tan itibaren valiliğin hizmet vereceği bildirildi.

Daha önce nüfus ve vatandaşlık, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü, milli eğitim müdürlüğü ve valilik birimlerinin bir kısmı yeni binada hizmet vermeye başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.