pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yıldızeli'ne en güçlü aday Seyfi BAŞ

06.12.2018 - 13:13, Güncelleme: 06.12.2018 - 13:13
 

Yıldızeli'ne en güçlü aday Seyfi BAŞ

Geçtiğimiz günlerde AK PARTİ'den Yıldızeli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Seyfi BAŞ en güçlü aday adayları arasında.

Geçtiğimiz günlerde AK PARTİ'den  Yıldızeli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Seyfi BAŞ en güçlü aday adayları  arasında.  Teşkilatta kesin aday gözüyle bakılan BAŞ, seçim bölgesinde hummalı bir şeklide çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde sevilen birisi olarak bilinen Seyfi Baş Yıldızeline çağ atlatacak projelerle daha güzel yaşanabilir bir yer yapacağının altını çizdi. Benim ne bir koltuk nede maddi bir bekentim yoktur. Ticaret ile uğraşıyorum, ekonomik olarak Rabbime şükürler olsun kimesey muhtaç değilim, amacım sadece ilçeme hizmet etmek’’ Baş, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı; Malumunuz İlçemiz çok eski bir yerleşim birimidir. 1639 yılında Osmanlı Devleti'nin XVII. Padişahı olan IV. Murat’ın  emri ile I. Veziri Kemankeş Kara Mustafa tarafından kurulmuş bir ilçemizdir. Partimiz tarafından aday gösterilme ve seçilme durumumda ilçemiz için gece gündüz demenden çalışarak halkıma hizmet ederek YILIDZELİNİ Sivasımzın en güzle yaşanabilir bir ilçe haline getireceğim’’ Seyfi BAŞ sözlerinin devamında ise;        "Kader seçimleri olarak düşündüğüm 31 Mart Yerel  seçimlerinde memleketimden, Ak Parti’den  aday adayı oldum. Milletme hizmet için çıkmış olduğum bu kutlu yolda siz dava arkadaşlarımın, dualarınızı esirgemeyeceğine güvenim tamdır. Kutuplaşmanın, bölünmenin had safhada olduğu bu günlerde birlik ve beraberlik, omuz omuza, gönül gönüle hep birlikte çalışmalıyız. Yıldızelini yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmek için, yalana, talana, haksılığa geçit vermemek için Yıldızeli ilçemize Belediye Başkanlığı aday adayı oldum.  Devletimizin geleceği için, Allah rızası için bu kutlu yolda, Sefer bizden, zafer Cenab-ı Allah’tandır. Bu hizmet yarışında belediye başkanlığına aday adayı olan arkadaşlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Biz, ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar partimizin, teşkilatlarımızın, kıymetli liderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ındır."
Geçtiğimiz günlerde AK PARTİ'den Yıldızeli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Seyfi BAŞ en güçlü aday adayları arasında.

Geçtiğimiz günlerde AK PARTİ'den  Yıldızeli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Seyfi BAŞ en güçlü aday adayları  arasında.

 

 Teşkilatta kesin aday gözüyle bakılan BAŞ, seçim bölgesinde hummalı bir şeklide çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde sevilen birisi olarak bilinen Seyfi Baş Yıldızeline çağ atlatacak projelerle daha güzel yaşanabilir bir yer yapacağının altını çizdi. Benim ne bir koltuk nede maddi bir bekentim yoktur. Ticaret ile uğraşıyorum, ekonomik olarak Rabbime şükürler olsun kimesey muhtaç değilim, amacım sadece ilçeme hizmet etmek’’

 

Baş, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı; Malumunuz İlçemiz çok eski bir yerleşim birimidir. 1639 yılında Osmanlı Devleti'nin XVII. Padişahı olan IV. Murat’ın  emri ile I. Veziri Kemankeş Kara Mustafa tarafından kurulmuş bir ilçemizdir. Partimiz tarafından aday gösterilme ve seçilme durumumda ilçemiz için gece gündüz demenden çalışarak halkıma hizmet ederek YILIDZELİNİ Sivasımzın en güzle yaşanabilir bir ilçe haline getireceğim’’

 

Seyfi BAŞ sözlerinin devamında ise;

        "Kader seçimleri olarak düşündüğüm 31 Mart Yerel  seçimlerinde memleketimden, Ak Parti’den  aday adayı oldum. Milletme hizmet için çıkmış olduğum bu kutlu yolda siz dava arkadaşlarımın, dualarınızı esirgemeyeceğine güvenim tamdır.

 

Kutuplaşmanın, bölünmenin had safhada olduğu bu günlerde birlik ve beraberlik, omuz omuza, gönül gönüle hep birlikte çalışmalıyız. Yıldızelini yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmek için, yalana, talana, haksılığa geçit vermemek için Yıldızeli ilçemize Belediye Başkanlığı aday adayı oldum.  Devletimizin geleceği için, Allah rızası için bu kutlu yolda, Sefer bizden, zafer Cenab-ı Allah’tandır.

 

Bu hizmet yarışında belediye başkanlığına aday adayı olan arkadaşlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Biz, ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar partimizin, teşkilatlarımızın, kıymetli liderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ındır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(22.12.2018 10:10 - #541)
Abdul Vahap Karakaş | 172 Oy
%52.6
Seyfi Baş | 147 Oy
%45
Mehmet Sabit Karakaş | 6 Oy
%1.8
Tarık Kırmıt | 2 Oy
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.