pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Yıl Boyu En Çok Bansko Tercih Edildi"

14.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 14.12.2017 - 10:58
 

"Yıl Boyu En Çok Bansko Tercih Edildi"

Kullanıcıların tatil tercihleri doğrultusunda ortaya çıkan istatistikleri değerlendiren n11.com, yaptığı inceleme sonucu 2017'nin yurt dışı tatil ve seyahat alışkanlıklarını çizdi

İSTANBUL (AA) - Yıl boyunca en çok tercih edilen yurt dışı rotalarını açıklayan n11.com verilerine göre, Bulgaristan'ın kayak merkezi Bansko ilk sırada yer aldı.n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların tatil tercihleri doğrultusunda ortaya çıkan istatistikleri değerlendiren şirket, yaptığı inceleme sonucu 2017'nin yurt dışı tatil ve seyahat alışkanlıklarını çizdi.Geçen yıl kültür turlarına gösterilen rağbet bu yıl kış turizmine kayarken, Türkler bu yıl en çok Bulgaristan'ın popüler kayak merkezi Bansko'ya seyahat etti. Bansko'dan sonra sırasıyla İtalya ve İspanya'ya seyahat eden Türkler, bu yıl listeye ilk kez giren Phuket ve Maldivler'e de yoğun rağbet gösterdi. Listede ayrıca Benelux, Paris, Amsterdam ve Dubai yer aldı.
Kullanıcıların tatil tercihleri doğrultusunda ortaya çıkan istatistikleri değerlendiren n11.com, yaptığı inceleme sonucu 2017'nin yurt dışı tatil ve seyahat alışkanlıklarını çizdi

İSTANBUL (AA) - Yıl boyunca en çok tercih edilen yurt dışı rotalarını açıklayan n11.com verilerine göre, Bulgaristan'ın kayak merkezi Bansko ilk sırada yer aldı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların tatil tercihleri doğrultusunda ortaya çıkan istatistikleri değerlendiren şirket, yaptığı inceleme sonucu 2017'nin yurt dışı tatil ve seyahat alışkanlıklarını çizdi.

Geçen yıl kültür turlarına gösterilen rağbet bu yıl kış turizmine kayarken, Türkler bu yıl en çok Bulgaristan'ın popüler kayak merkezi Bansko'ya seyahat etti. Bansko'dan sonra sırasıyla İtalya ve İspanya'ya seyahat eden Türkler, bu yıl listeye ilk kez giren Phuket ve Maldivler'e de yoğun rağbet gösterdi. Listede ayrıca Benelux, Paris, Amsterdam ve Dubai yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.