pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yerel Seçime Doğru

28.02.2019 - 17:53, Güncelleme: 28.02.2019 - 17:53
 

Yerel Seçime Doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin ilçedeki programlarına katılan partili ve vatandaşlara teşekkür etti. Gökgöz, yaptığı açıklamada, Mehmet Özhaseki'nin ilçede esnaf, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir aya geldiğini ve projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunduğunu anımsattı. Kahvaltıda ve esnaf ziyaretinde Özhaseki'ye büyük bir teveccühün olduğunu aktaran Gökgöz, "Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm sivil örgütü temsilcilerine, muhtarlarımıza ve oda başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 16-17 senedir AK Parti iktidarının yaptıkları ortada. Ülkemizin çevresi ateş çemberinde olmasına rağmen, AK Parti iktidarı emin adımlarla 2023 hedefine ilerlemektedir." dedi.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin ilçedeki programlarına katılan partili ve vatandaşlara teşekkür etti.

Gökgöz, yaptığı açıklamada, Mehmet Özhaseki'nin ilçede esnaf, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir aya geldiğini ve projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunduğunu anımsattı.

Kahvaltıda ve esnaf ziyaretinde Özhaseki'ye büyük bir teveccühün olduğunu aktaran Gökgöz, "Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm sivil örgütü temsilcilerine, muhtarlarımıza ve oda başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 16-17 senedir AK Parti iktidarının yaptıkları ortada. Ülkemizin çevresi ateş çemberinde olmasına rağmen, AK Parti iktidarı emin adımlarla 2023 hedefine ilerlemektedir." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.