pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle'de Afyonkarahisarlılar İftarı

30.05.2018 - 11:38, Güncelleme: 30.05.2018 - 11:38
 

Yenimahalle'de Afyonkarahisarlılar İftarı

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinarlılar Derneği ve Sandıklılar Derneğince iftar programı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinarlılar Derneği ve Sandıklılar Derneğince iftar programı düzenlendi.İlkadım Salonu'nda gerçekleşen iftar programına katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonlu hemşehrileri ile aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyduğunu belirterek, ramazanın paylaşım, sevgi, hoşgörü, barış olduğunu vurguladı.Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerman ise, Dumlupınar'a yapılan hizmete vesile olduğu için Başkan Yaşar'a teşekkür ederek, "Geçmişte hak ettiğimiz halde alamadığımız hizmetlerin bundan sonra verileceğine yürekten inanıyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinarlılar Derneği ve Sandıklılar Derneğince iftar programı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Dinarlılar Derneği ve Sandıklılar Derneğince iftar programı düzenlendi.

İlkadım Salonu'nda gerçekleşen iftar programına katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonlu hemşehrileri ile aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyduğunu belirterek, ramazanın paylaşım, sevgi, hoşgörü, barış olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisarlılar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerman ise, Dumlupınar'a yapılan hizmete vesile olduğu için Başkan Yaşar'a teşekkür ederek, "Geçmişte hak ettiğimiz halde alamadığımız hizmetlerin bundan sonra verileceğine yürekten inanıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.