pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yeni Başkan YALÇIN oldu

17.11.2016 - 21:02, Güncelleme: 17.11.2016 - 21:02
 

Yeni Başkan YALÇIN oldu

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı görevine Dt. Hacı YALÇIN getirildi.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı görevine Diş doktoru  Hacı YALÇIN getirildi.Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gemerek ilçe başkanlığından ayrılarak Çepni yem fabrikası müdürü olan Hakan Bozbıyık'tan boşalan koltuğa Diş Doktoru Hacı Yalçın görevlendirildi.Hacı Yalçın 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti'den Sivas Milletvekili aday adayı olmuştu. Mütevazi kişiliği ile İlçe halkı tarafından oldukça sevilen, ticari ve siyasi hayatinda başarılı bir grafik çizen  YALÇIN, parti binasında tebrik ziyaretlerini kabul etti.Yalçın, ilçeye getirilecek hizmetleri yakından takip edeceğini belirterek, ilçemiz her hizmeti en iyi şekilde hak ediyor, “Elimizden geldiği kadar ilçemize hizmet etmeye çalışacağız.” dedi.Hacı YALÇIN Kimdir?15 Ağustos 1980 İstanbul doğumlu olup, İlk ve orta eğitimini Yeniçubuk ta tamamladı. 1997′de Ankara Cumhuriyet Lisesin’den mezun oldu.1998 de Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik elektronik bölümüne kayıt oldu. 1 sene hazırlık kursunu bitirdikten sonra ayrıldı.2000 yılında Azerbaycan Devlet Tıp Üniversitesinde eğitimine devam ederek, 2007 de Diş hekimliği ünvanını aldı.7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti'den Sivas Milletvekili Aday adayı oldu.Yalçın, diş hekimliğinin yanı sıra , Hafif yapı malzemeleri üretimi ve ticaret ile uğraşmakta olup, Evli ve 2 çocuk babası. Sivasbulteni.com haber ailesi olarak Hacı YALÇIN 'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı görevine Dt. Hacı YALÇIN getirildi.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı görevine Diş doktoru  Hacı YALÇIN getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gemerek ilçe başkanlığından ayrılarak Çepni yem fabrikası müdürü olan Hakan Bozbıyık'tan boşalan koltuğa Diş Doktoru Hacı Yalçın görevlendirildi.

fb_img_1479409856799.jpg

Hacı Yalçın 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti'den Sivas Milletvekili aday adayı olmuştu. Mütevazi kişiliği ile İlçe halkı tarafından oldukça sevilen, ticari ve siyasi hayatinda başarılı bir grafik çizen  YALÇIN, parti binasında tebrik ziyaretlerini kabul etti.

fb_img_1479409862961.jpg

Yalçın, ilçeye getirilecek hizmetleri yakından takip edeceğini belirterek, ilçemiz her hizmeti en iyi şekilde hak ediyor, “Elimizden geldiği kadar ilçemize hizmet etmeye çalışacağız.” dedi.

2208.jpg

Hacı YALÇIN Kimdir?

15 Ağustos 1980 İstanbul doğumlu olup, İlk ve orta eğitimini Yeniçubuk ta tamamladı. 1997′de Ankara Cumhuriyet Lisesin’den mezun oldu.

1998 de Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik elektronik bölümüne kayıt oldu. 1 sene hazırlık kursunu bitirdikten sonra ayrıldı.

2000 yılında Azerbaycan Devlet Tıp Üniversitesinde eğitimine devam ederek, 2007 de Diş hekimliği ünvanını aldı.

7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti'den Sivas Milletvekili Aday adayı oldu.

Yalçın, diş hekimliğinin yanı sıra , Hafif yapı malzemeleri üretimi ve ticaret ile uğraşmakta olup, Evli ve 2 çocuk babası.

 

Sivasbulteni.com haber ailesi olarak Hacı YALÇIN 'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.