pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaşlılar Haftası

22.03.2018 - 13:08, Güncelleme: 22.03.2018 - 13:08
 

Yaşlılar Haftası

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Yaşlılar Haftası nedeniyle Sekli Yaşlılar Köşkünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Yaşlılar Haftası nedeniyle Sekli Yaşlılar Köşkünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, yaptığı açıklamada, yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet ettiklerini belirtti.Gökgöz, "Bu işi en güzel şekilde Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’nın yerine getirdiğini görüyoruz. Burada da yaşlılara en güzel şekilde bakılıyor, sağlıklarıyla ilgileniliyor. Yemeleriyle içmeleriyle ve beslenmeleriyle en iyi şekilde ilgileniyorlar. Büyüklerimize sahip çıkmalıyız. Onlar için ne yapsak azdır." dedi.Ziyarete, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Samet Taşcıoğlu ve partililer de katıldı.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Yaşlılar Haftası nedeniyle Sekli Yaşlılar Köşkünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Yaşlılar Haftası nedeniyle Sekli Yaşlılar Köşkünü ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, yaptığı açıklamada, yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet ettiklerini belirtti.

Gökgöz, "Bu işi en güzel şekilde Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’nın yerine getirdiğini görüyoruz. Burada da yaşlılara en güzel şekilde bakılıyor, sağlıklarıyla ilgileniliyor. Yemeleriyle içmeleriyle ve beslenmeleriyle en iyi şekilde ilgileniyorlar. Büyüklerimize sahip çıkmalıyız. Onlar için ne yapsak azdır." dedi.

Ziyarete, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Samet Taşcıoğlu ve partililer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.