pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yargıtay'ın 150'nci Kuruluş Yıl Dönümü

Siyaset 16.03.2018 - 13:38, Güncelleme: 16.03.2018 - 13:38
 

Yargıtay'ın 150'nci Kuruluş Yıl Dönümü

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğinde Yargıtay üyelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu konser verdi.Yenimahalle...

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğinde Yargıtay üyelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu konser verdi.Yenimahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yargıtay'ın 150. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde, yeryüzünde Türkçe konuşulan tüm bölgelerin geleneksel müzikleri, dinleyicilere doyumsuz anlar yaşattı. Çanakkale Türküsü ile başlayan programda, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Uygur, Başkordistan, Çuvaşistan, Hakasya, Saha-Yakutistan, Tıva, Tataristan, Azerbaycan, Karaçay, Kırım, Gagauzya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kerkük, Bosna-Hersek ve Makedonya gibi ülkelerden eserler seslendirildi.Konserde, Gökçe Küçükbakar, Ali Şar ve Fatih Ahmed Tektemur'da dans gösterisi sundu.
ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğinde Yargıtay üyelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu konser verdi.Yenimahalle...

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğinde Yargıtay üyelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu konser verdi.

Yenimahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yargıtay'ın 150. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde, yeryüzünde Türkçe konuşulan tüm bölgelerin geleneksel müzikleri, dinleyicilere doyumsuz anlar yaşattı.

Çanakkale Türküsü ile başlayan programda, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Uygur, Başkordistan, Çuvaşistan, Hakasya, Saha-Yakutistan, Tıva, Tataristan, Azerbaycan, Karaçay, Kırım, Gagauzya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kerkük, Bosna-Hersek ve Makedonya gibi ülkelerden eserler seslendirildi.

Konserde, Gökçe Küçükbakar, Ali Şar ve Fatih Ahmed Tektemur'da dans gösterisi sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.