pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yargıtay'dan flaş MHP kararı dosya artık AYM'de!

21.05.2016 - 01:55, Güncelleme: 21.05.2016 - 01:55
 

Yargıtay'dan flaş MHP kararı dosya artık AYM'de!

Yargıtay, MHP'nin kurultay dosyasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı.

Yargıtay, MHP'nin kurultay dosyası kararını Anayasa Mahkemesi'nde taşıdı. Son dakika haberlerine göre, MHP'nin olağanüstü kurultay kararını Anayasa Mahkemesi verecek.Yargıtay 18. Hukuk Dairesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) olağanüstü kurultay dosyasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdıği iddia edildi.MHP Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, olağanüstü kurultayın toplanamamasının ardından Yargıtay kararının beklenmesi konusunda uzlaşmış, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Yargıtayın olağanüstü kurultayın yapılması yönünde bir karar alması durumunda kurultayı toplayacaklarını açıklamıştı.Yargıtay 18. Hukuk Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, dosyanın bu ay içinde sonuçlandırılacağı belirtilmişti.Kaynak: İnternethaber
Yargıtay, MHP'nin kurultay dosyasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı.

Yargıtay, MHP'nin kurultay dosyası kararını Anayasa Mahkemesi'nde taşıdı. Son dakika haberlerine göre, MHP'nin olağanüstü kurultay kararını Anayasa Mahkemesi verecek.

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) olağanüstü kurultay dosyasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdıği iddia edildi.

MHP Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, olağanüstü kurultayın toplanamamasının ardından Yargıtay kararının beklenmesi konusunda uzlaşmış, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Yargıtayın olağanüstü kurultayın yapılması yönünde bir karar alması durumunda kurultayı toplayacaklarını açıklamıştı.

Yargıtay 18. Hukuk Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, dosyanın bu ay içinde sonuçlandırılacağı belirtilmişti.

Kaynak: İnternethaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.