pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yargı Mensuplarından Sivasspor'a Ziyaret

30.03.2018 - 09:18, Güncelleme: 30.03.2018 - 09:18
 

Yargı Mensuplarından Sivasspor'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Adliyesinden bir heyet Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat...

SİVAS (AA) - Sivas Adliyesinden bir heyet Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Taner Güngör, hakim ve savcılardan oluşan heyet, kulüp tesislerinde Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz tarafından karşılandı.Ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Demir Grup Sivasspor'a, Kardemir Karabükspor ile bugün oynayacağı karşılaşmada başarı dileyerek, "Evimizde önemli bir maça çıkacağız. Sizlere güveniyoruz inşallah sahadan 3 puanla ayrılacağız. Bu yaşa geldim hayatımda hiçbir takım tutmadım. 4 yıldır Sivas'ta görev yapıyorum ve sizlerin sayesinde iyi bir Sivasspor taraftarı oldum. Hepinize bol şanslar diliyorum." ifadelerini kullandı.Otyakmaz ise İrcal ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Ziyarette, Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, Asbaşkanlar Faruk Taşseten ve Mehmet Ali Topal da hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Adliyesinden bir heyet Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat...

SİVAS (AA) - Sivas Adliyesinden bir heyet Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Taner Güngör, hakim ve savcılardan oluşan heyet, kulüp tesislerinde Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Demir Grup Sivasspor'a, Kardemir Karabükspor ile bugün oynayacağı karşılaşmada başarı dileyerek, "Evimizde önemli bir maça çıkacağız. Sizlere güveniyoruz inşallah sahadan 3 puanla ayrılacağız. Bu yaşa geldim hayatımda hiçbir takım tutmadım. 4 yıldır Sivas'ta görev yapıyorum ve sizlerin sayesinde iyi bir Sivasspor taraftarı oldum. Hepinize bol şanslar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Otyakmaz ise İrcal ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, Asbaşkanlar Faruk Taşseten ve Mehmet Ali Topal da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.