pendik escort bayan
ak

Yapı Kredi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç Oldu

30.03.2017 - 09:48, Güncelleme: 30.03.2017 - 09:48
 

Yapı Kredi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç Oldu

İSTANBUL (AA) - Yapı ve Kredi Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ali Koç oldu.Yapı Kredi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan...

İSTANBUL (AA) - Yapı ve Kredi Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ali Koç oldu.Yapı Kredi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, bankanın Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın önceki gün yapıldığı hatırlatıldı. Açıklamada, yönetim kurulunun dünkü kararı ile Yapı Kredi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yıldırım Ali Koç ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Carlo Vivaldi'nin seçilmelerine, daha önce murahhas üyeliğe atanmış bulunan H. Faik Açıkalın ve Niccolo Ubertalli'nin de Murahhas Üye olarak göreve devam etmelerine karar verildiği bildirildi.
İSTANBUL (AA) - Yapı ve Kredi Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ali Koç oldu.Yapı Kredi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan...

İSTANBUL (AA) - Yapı ve Kredi Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ali Koç oldu.

Yapı Kredi'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, bankanın Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın önceki gün yapıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, yönetim kurulunun dünkü kararı ile Yapı Kredi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yıldırım Ali Koç ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Carlo Vivaldi'nin seçilmelerine, daha önce murahhas üyeliğe atanmış bulunan H. Faik Açıkalın ve Niccolo Ubertalli'nin de Murahhas Üye olarak göreve devam etmelerine karar verildiği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.