pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yahyalı'da Gıda Yardımı Dağıtımı

28.06.2018 - 17:23, Güncelleme: 28.06.2018 - 17:23
 

Yahyalı'da Gıda Yardımı Dağıtımı

KAYSERİ (AA) - Türk Kızılayı Kayseri Şubesi, Yahyalı ilçesinde bir kamyon gıda malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.Türk Kızılayı Kayseri Şubesi...

KAYSERİ (AA) - Türk Kızılayı Kayseri Şubesi, Yahyalı ilçesinde bir kamyon gıda malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.Türk Kızılayı Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Uzandaç, Kadın Kolları Başkanı Meral Güngör ve çalışanlar, Yahyalı Kaymakamı Gökay İçen'i makamında ziyaret etti.Yahyalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 200 koli malzeme bırakan çalışanlar, geriye kalan 200 koli malzemeyi dağıtmak üzere Kaymakam İçen'le birlikte Büyükçakır Mahallesi'ne hareket etti. Köy muhtarı, ihtiyar heyeti ve din görevlilerinin de refakat ettiği programda, yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine verildi.Böyle bir ilçede görev yapmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren İçen, Türk Kızılayı Kayseri şube başkanı ve ekibine teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Türk Kızılayı Kayseri Şubesi, Yahyalı ilçesinde bir kamyon gıda malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.Türk Kızılayı Kayseri Şubesi...

KAYSERİ (AA) - Türk Kızılayı Kayseri Şubesi, Yahyalı ilçesinde bir kamyon gıda malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Türk Kızılayı Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Uzandaç, Kadın Kolları Başkanı Meral Güngör ve çalışanlar, Yahyalı Kaymakamı Gökay İçen'i makamında ziyaret etti.

Yahyalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 200 koli malzeme bırakan çalışanlar, geriye kalan 200 koli malzemeyi dağıtmak üzere Kaymakam İçen'le birlikte Büyükçakır Mahallesi'ne hareket etti.

Köy muhtarı, ihtiyar heyeti ve din görevlilerinin de refakat ettiği programda, yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine verildi.

Böyle bir ilçede görev yapmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren İçen, Türk Kızılayı Kayseri şube başkanı ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.