pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vodafone, Gençleri Kalben, Teoman Ve Mfö İle Buluşturuyor

Spor 09.12.2016 - 13:23, Güncelleme: 09.12.2016 - 13:23
 

Vodafone, Gençleri Kalben, Teoman Ve Mfö İle Buluşturuyor

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençleri Kalben, Teoman ve MFÖ ile bir araya getirecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalben, Teoman...

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençleri Kalben, Teoman ve MFÖ ile bir araya getirecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalben, Teoman ve MFÖ'nün aynı sahneyi paylaşacağı Vodafone FreeZone Festivali yarın akşam saat 19.00'da Volkswagen Arena İstanbul'da gerçekleşecek. Etkinlikte Teoman, Papatya, 17, Sus Konuşma, Uykusuz Her Gece, Kardelen, Paramparça, Renkli Rüyalar Oteli şarkılarını müzikseverlerle paylaşacak. Müzik kariyerlerine 60 yılların sonunda başlayan MFÖ grubu ise Sarı Laleler, Yandım Yandım, Benim Hala Umudum Var, Psikopat, Olduramadım, Ali Desidero şarkılarıyla müzikseverlere şarkılarını söyleyecek.Kalben'de Saçlar, Haydi Söyle, Çorap gibi şarkıları seslendirecek.
İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençleri Kalben, Teoman ve MFÖ ile bir araya getirecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalben, Teoman...

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençleri Kalben, Teoman ve MFÖ ile bir araya getirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalben, Teoman ve MFÖ'nün aynı sahneyi paylaşacağı Vodafone FreeZone Festivali yarın akşam saat 19.00'da Volkswagen Arena İstanbul'da gerçekleşecek.

Etkinlikte Teoman, Papatya, 17, Sus Konuşma, Uykusuz Her Gece, Kardelen, Paramparça, Renkli Rüyalar Oteli şarkılarını müzikseverlerle paylaşacak.

Müzik kariyerlerine 60 yılların sonunda başlayan MFÖ grubu ise Sarı Laleler, Yandım Yandım, Benim Hala Umudum Var, Psikopat, Olduramadım, Ali Desidero şarkılarıyla müzikseverlere şarkılarını söyleyecek.

Kalben'de Saçlar, Haydi Söyle, Çorap gibi şarkıları seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.