pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vergi Haftası

28.02.2017 - 08:13, Güncelleme: 28.02.2017 - 08:13
 

Vergi Haftası

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindekiler, 28. Vergi Haftası kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u...

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindekiler, 28. Vergi Haftası kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Başkan Özlatun, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada, vergi toplamanın devletler için öneminin büyük olduğunu belirterek, tüm çalışanların Vergi Haftası'nı tebrik etti.Gönülal ise, kurum olarak her yıl Vergi Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, amaçlarının vatandaşlarda etkili bir vergi bilincinin oluşmasına katkı sunmak olduğunu kaydetti.
KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindekiler, 28. Vergi Haftası kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u...

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindekiler, 28. Vergi Haftası kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

Başkan Özlatun, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada, vergi toplamanın devletler için öneminin büyük olduğunu belirterek, tüm çalışanların Vergi Haftası'nı tebrik etti.

Gönülal ise, kurum olarak her yıl Vergi Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, amaçlarının vatandaşlarda etkili bir vergi bilincinin oluşmasına katkı sunmak olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.