pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vefa Konutları 2018' de Teslim Edilecek

07.11.2017 - 14:25, Güncelleme: 07.11.2017 - 14:25
 

Vefa Konutları 2018' de Teslim Edilecek

Başkan Sami Aydın seçim sürecinde söz verdiği ucuz konut projesini hayata geçirdi.

Başkan Sami Aydın seçim sürecinde söz verdiği ucuz konut projesini hayata geçirdi. Başkan Aydın, dar gelirli vatandaşlar için Özbelsan AŞ eliyle yapılan 400 konut projesine ‘Vefa Konutları’ ismini verdi. Kaba inşaatı biten konutlar, 4 Eylül 2018’de hak sahiplerine teslim edilecek.Kılavuz bölgesindeki kapalı cezaevinin hemen üst kısmına inşa edilen 2+1, 400 konutluk proje, dar gelirli vatandaşlar için kira öder gibi ev sahibi olmanın yolunu açtı. Temeli Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atılan konutlar, 10 yıllık bir ödeme planı ile hak sahiplerine sunuldu. 10-15 bin lira arasında ödenen peşinatların ardından kalan tutar taksitlerle ödeniyor.Sivas Belediyesi, ilerleyen dönemlerde ihtiyaca ve talebe göre bu tür projelere devam edecek.VEFA KONUTLARINA VEFA CAMİSİ...Sivas Belediyesi Vefa Konutları’na bir de cami yapıyor. Çok sayıda vatandaşın yaşayacağı 400 konutluk alanda, market, kasap, fırın ve çok amaçlı salonların yanı sıra cami de inşa ediliyor. Modern mimarisiyle farklı bir görünüme sahip olacak Vefa Camisi’nin kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.
Başkan Sami Aydın seçim sürecinde söz verdiği ucuz konut projesini hayata geçirdi.

Başkan Sami Aydın seçim sürecinde söz verdiği ucuz konut projesini hayata geçirdi. Başkan Aydın, dar gelirli vatandaşlar için Özbelsan AŞ eliyle yapılan 400 konut projesine ‘Vefa Konutları’ ismini verdi. Kaba inşaatı biten konutlar, 4 Eylül 2018’de hak sahiplerine teslim edilecek.

Kılavuz bölgesindeki kapalı cezaevinin hemen üst kısmına inşa edilen 2+1, 400 konutluk proje, dar gelirli vatandaşlar için kira öder gibi ev sahibi olmanın yolunu açtı. Temeli Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atılan konutlar, 10 yıllık bir ödeme planı ile hak sahiplerine sunuldu. 10-15 bin lira arasında ödenen peşinatların ardından kalan tutar taksitlerle ödeniyor.

Sivas Belediyesi, ilerleyen dönemlerde ihtiyaca ve talebe göre bu tür projelere devam edecek.

VEFA KONUTLARINA VEFA CAMİSİ...


Sivas Belediyesi Vefa Konutları’na bir de cami yapıyor. Çok sayıda vatandaşın yaşayacağı 400 konutluk alanda, market, kasap, fırın ve çok amaçlı salonların yanı sıra cami de inşa ediliyor. Modern mimarisiyle farklı bir görünüme sahip olacak Vefa Camisi’nin kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.