pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Yurtnaç'ın Osb Ziyareti

07.11.2017 - 16:18, Güncelleme: 07.11.2017 - 16:18
 

Vali Yurtnaç'ın Osb Ziyareti

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Organize Sanayi Bölgesindeki bazı fabrikaları gezdi.Önce tekstil fabrikalarını daha sonra da otomotiv sektörüne...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Organize Sanayi Bölgesindeki bazı fabrikaları gezdi.Önce tekstil fabrikalarını daha sonra da otomotiv sektörüne yönelik yedek parça üretimi yapan bir fabrikayı gezen Vali Yurtnaç, firma yetkililerinden üretim hakkında bilgi aldı. Firma yetkililerine yaptıkları önemli yatırımlar ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Yurtnaç şöyle devam etti: "Yozgat’a yatırımcı çekmek, istihdamı artırmak için çaba gösteriyoruz. Yatırımcıları ilimize çekmek adına iki defa iş adamları zirvesi düzenledik. Birincisinde Yozgat dışında yaşayan, ikincisinde ise yurt dışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarımızı ilimize davet ettik. İlimizin potansiyelini, yatırım desteklerini, devletimizin ve hükümetimizin vermiş olduğu teşvikleri iş adamlarımıza anlattık. Hedefimiz yakın gelecekte Yozgat’a 10 tane fabrika kurdurmak." dedi. Vali Yurtanç ayrıca, Yozgat'ın orta vadede hareketleneceğini anlatarak, "Tarım ve hayvancılık, sağlık, spor ve termal turizm, ilimize yapılması planlanan fabrikalar, Bozok OSB, havaalanı ve hızlı tren ile birlikte Yozgat orta vadede çok hareketli bir il olacaktır. Tüm gayretimiz bu yönde. Hedeflerimiz doğrultusunda inşallah Yozgat'ta çalışma gayretinde olan işçiler için iş alanlarının açılmasına gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Organize Sanayi Bölgesindeki bazı fabrikaları gezdi.Önce tekstil fabrikalarını daha sonra da otomotiv sektörüne...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Organize Sanayi Bölgesindeki bazı fabrikaları gezdi.

Önce tekstil fabrikalarını daha sonra da otomotiv sektörüne yönelik yedek parça üretimi yapan bir fabrikayı gezen Vali Yurtnaç, firma yetkililerinden üretim hakkında bilgi aldı.

Firma yetkililerine yaptıkları önemli yatırımlar ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Yurtnaç şöyle devam etti:

"Yozgat’a yatırımcı çekmek, istihdamı artırmak için çaba gösteriyoruz. Yatırımcıları ilimize çekmek adına iki defa iş adamları zirvesi düzenledik. Birincisinde Yozgat dışında yaşayan, ikincisinde ise yurt dışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarımızı ilimize davet ettik. İlimizin potansiyelini, yatırım desteklerini, devletimizin ve hükümetimizin vermiş olduğu teşvikleri iş adamlarımıza anlattık. Hedefimiz yakın gelecekte Yozgat’a 10 tane fabrika kurdurmak." dedi.

Vali Yurtanç ayrıca, Yozgat'ın orta vadede hareketleneceğini anlatarak, "Tarım ve hayvancılık, sağlık, spor ve termal turizm, ilimize yapılması planlanan fabrikalar, Bozok OSB, havaalanı ve hızlı tren ile birlikte Yozgat orta vadede çok hareketli bir il olacaktır. Tüm gayretimiz bu yönde. Hedeflerimiz doğrultusunda inşallah Yozgat'ta çalışma gayretinde olan işçiler için iş alanlarının açılmasına gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.