pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Tapsız, Sevgi Evleri'ni Ziyaret Etti

16.01.2017 - 13:53, Güncelleme: 16.01.2017 - 13:53
 

Vali Tapsız, Sevgi Evleri'ni Ziyaret Etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.Tapsız, yaptığı konuşmada, kendilerine emanet edilen...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.Tapsız, yaptığı konuşmada, kendilerine emanet edilen çocukları, geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın ve onları iyi birer insan olarak topluma kazandırabilmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.Çocuklara sıcak ve sevgi dolu bir yuvanın eksikliğini hissettirmeyecek bir aile ortamı oluşturulması gerektiğini ifade eden Tapsız, "Sevgi ve şefkat ile onları kucaklamalı, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı elimizden geldiğince en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Onlar çocuklarımız ve çocuklarımıza da devlet olarak sahip çıkmak da sorumluluğumuz." diye konuştu.Vali Tapsız daha sonra eşi Ayşe Tapsız ile çocuklara hediye verdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.Tapsız, yaptığı konuşmada, kendilerine emanet edilen...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Tapsız, yaptığı konuşmada, kendilerine emanet edilen çocukları, geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın ve onları iyi birer insan olarak topluma kazandırabilmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Çocuklara sıcak ve sevgi dolu bir yuvanın eksikliğini hissettirmeyecek bir aile ortamı oluşturulması gerektiğini ifade eden Tapsız, "Sevgi ve şefkat ile onları kucaklamalı, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı elimizden geldiğince en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Onlar çocuklarımız ve çocuklarımıza da devlet olarak sahip çıkmak da sorumluluğumuz." diye konuştu.

Vali Tapsız daha sonra eşi Ayşe Tapsız ile çocuklara hediye verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.