pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şimşek Evde Okuma Yazma Öğrenenleri Ziyaret Etti

11.04.2018 - 13:43, Güncelleme: 11.04.2018 - 13:43
 

Vali Şimşek Evde Okuma Yazma Öğrenenleri Ziyaret Etti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği"...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği" kapsamında evde eğitim alan iki engelliyi ziyaret etti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, seferberlik kapsamıda evlerinde okuma yazma kursu verilen zihinsel ve bedensel engelli Atakan Ata ve Filiz Özer'i ziyaret etti ve beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar'dan kurs çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Şimşek, yaptığı değerlendirmede, okuryazarlığın önünde hiçbir engel olmadığını belirterek, şunları kaydetti: "Temel hedefimiz ilimizde okuma yazma bilme oranını yüzde 100 çıkarmaktır. Bu noktada eğitimlerimize aralıksız devam edeceğiz. Bugünde kurslarımıza katılamamaları dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzce evde eğitim verilen iki engelli kardeşimizi ziyaret ettik. Kardeşlerimiz kısa sürede büyük yol kat etmişler." Ziyarette engelli bireylerin aileleriyle de sohbet eden Şimşek, kursiyerlere başarılar diledi.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği"...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği" kapsamında evde eğitim alan iki engelliyi ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, seferberlik kapsamıda evlerinde okuma yazma kursu verilen zihinsel ve bedensel engelli Atakan Ata ve Filiz Özer'i ziyaret etti ve beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar'dan kurs çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Şimşek, yaptığı değerlendirmede, okuryazarlığın önünde hiçbir engel olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Temel hedefimiz ilimizde okuma yazma bilme oranını yüzde 100 çıkarmaktır. Bu noktada eğitimlerimize aralıksız devam edeceğiz. Bugünde kurslarımıza katılamamaları dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzce evde eğitim verilen iki engelli kardeşimizi ziyaret ettik. Kardeşlerimiz kısa sürede büyük yol kat etmişler."

Ziyarette engelli bireylerin aileleriyle de sohbet eden Şimşek, kursiyerlere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.