pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

18.01.2018 - 15:43, Güncelleme: 18.01.2018 - 15:43
 

Vali Gül, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Organize Sanayi Bölgesi'nde çeşitli temaslarda bulundu.Vali Gül, ilk olarak kısa süre önce göreve başlayan Gümrük...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Organize Sanayi Bölgesi'nde çeşitli temaslarda bulundu.Vali Gül, ilk olarak kısa süre önce göreve başlayan Gümrük Müdürü Kemal Göktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gül, daha sonra Kaptanlar Grup'a ait mermer fabrikasını ziyaret ederek, fabrikanın çalışmaları hakkında firma sahibi Hüseyin Kaptan ile görüştü.Vali Gül'e ziyaretleri sırasında, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, TSO Başkanı Osman Yıldırım ve OSB Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu eşlik etti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Organize Sanayi Bölgesi'nde çeşitli temaslarda bulundu.Vali Gül, ilk olarak kısa süre önce göreve başlayan Gümrük...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Organize Sanayi Bölgesi'nde çeşitli temaslarda bulundu.

Vali Gül, ilk olarak kısa süre önce göreve başlayan Gümrük Müdürü Kemal Göktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gül, daha sonra Kaptanlar Grup'a ait mermer fabrikasını ziyaret ederek, fabrikanın çalışmaları hakkında firma sahibi Hüseyin Kaptan ile görüştü.

Vali Gül'e ziyaretleri sırasında, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, TSO Başkanı Osman Yıldırım ve OSB Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.