pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül, kurban pazarını gezdi

Siyaset 16.08.2018 - 15:18, Güncelleme: 16.08.2018 - 15:18
 

Vali Gül, kurban pazarını gezdi

SİVAS Valisi Davut Gül, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek yetiştiricilerden bilgi alarak sahte para konusunda uyarılarda bulundu.

SİVAS Valisi Davut Gül, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek yetiştiricilerden bilgi alarak sahte para konusunda uyarılarda bulundu.Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarını ziyaret eden Sivas Valisi Davut Gül, hayvan yetiştiricileri ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Gül'e ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu eşlik etti. Pazar alanında besicilerden küçük ve büyük baş hayvanların fiyatları hakkında bilgi alan Vali Gül, besicilerin sorun ve taleplerini dinleyerek pazardaki satışlar ve hareketlilik hakkında bilgi aldı. Vali Gül, kurban satanları da sahte para konusunda uyararak mağdur olmamaları için para alırken dikkat etmelerini istedi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Davut Gül, pazarda her keseye uygun kurbanlıkların olduğunu söyledi. Gül "Arkadaşlarımızla beraber hayvan pazarını ziyarete geldik. Gördük ki hem küçükbaş, hem büyükbaş her bütçeye uygun kurbanlıklar var. Kurbanlıkların önemli bir kısmı yüzde 70'i satılmış. Kurban Bayramına kadar da kalanların satılacağını düşünüyoruz. Satılmayanlarla ilgili de Et ve Süt Kurumu'nun bütün Türkiye'de alımla ilgili bir rakam hazırladı. Vatandaşlar alırsa alır, almazsa üreticiler hayvanlarını satabilecekleri Sivas'ta en yakın yer Et Süt Kurumumuz başka illerde de yine var. Burada vatandaşlarımızın özellikle hem alıcılar için hem satıcılar için sahte para, sahte döviz buna benzer dolandırıcılara dikkat etmeleri. Hayvan satanların veya kurban almaya gelenlerin paralarını yankesici ve buna benzer kişilere kaptırmamaları bunlar çok önemli. Her kurbanda söylüyoruz ama her kurbanda birileri maalesef sahte para ile alış veriş yapıyor, paralarını çaldırıyor. Hem alanlar için hem de satanlar Allah hayırlı bereketler alış verişler nasip etsin. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin" ifadelerini kullandı.FOTOĞRAFLI
SİVAS Valisi Davut Gül, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek yetiştiricilerden bilgi alarak sahte para konusunda uyarılarda bulundu.

SİVAS Valisi Davut Gül, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek yetiştiricilerden bilgi alarak sahte para konusunda uyarılarda bulundu.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarını ziyaret eden Sivas Valisi Davut Gül, hayvan yetiştiricileri ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Gül'e ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu eşlik etti. Pazar alanında besicilerden küçük ve büyük baş hayvanların fiyatları hakkında bilgi alan Vali Gül, besicilerin sorun ve taleplerini dinleyerek pazardaki satışlar ve hareketlilik hakkında bilgi aldı. Vali Gül, kurban satanları da sahte para konusunda uyararak mağdur olmamaları için para alırken dikkat etmelerini istedi.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Davut Gül, pazarda her keseye uygun kurbanlıkların olduğunu söyledi. Gül "Arkadaşlarımızla beraber hayvan pazarını ziyarete geldik. Gördük ki hem küçükbaş, hem büyükbaş her bütçeye uygun kurbanlıklar var. Kurbanlıkların önemli bir kısmı yüzde 70'i satılmış. Kurban Bayramına kadar da kalanların satılacağını düşünüyoruz. Satılmayanlarla ilgili de Et ve Süt Kurumu'nun bütün Türkiye'de alımla ilgili bir rakam hazırladı. Vatandaşlar alırsa alır, almazsa üreticiler hayvanlarını satabilecekleri Sivas'ta en yakın yer Et Süt Kurumumuz başka illerde de yine var. Burada vatandaşlarımızın özellikle hem alıcılar için hem satıcılar için sahte para, sahte döviz buna benzer dolandırıcılara dikkat etmeleri. Hayvan satanların veya kurban almaya gelenlerin paralarını yankesici ve buna benzer kişilere kaptırmamaları bunlar çok önemli. Her kurbanda söylüyoruz ama her kurbanda birileri maalesef sahte para ile alış veriş yapıyor, paralarını çaldırıyor. Hem alanlar için hem de satanlar Allah hayırlı bereketler alış verişler nasip etsin. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Vali Gül, kurban pazarını gezdi

Vali Gül, kurban pazarını gezdi

Vali Gül, kurban pazarını gezdi

Vali Gül, kurban pazarını gezdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.