pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Davut Gül'ün Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29.10.2017 - 11:01, Güncelleme: 29.10.2017 - 11:01
 

Vali Davut Gül'ün Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Sivas Valisi Davut Gül 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sivas Valisi Davut Gül  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Gül , yayınladığı mesajda;Görev yapmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Kenti Sivas’ımızda değerli hemşerilerimle birlikte bir kez daha Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyorum.  Büyük fedakârlıklarla yürütülen kurtuluş mücadelesi ve Anadolu’daki kongreler sonrasında 23 Nisan 1920’de “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir”hükmünün tescili, 29 Ekim 1923’te de Cumhuriyetin ilan edilmesi ile zaferle nihayet bulmuştur. Milletin iradesini esas alan,  milletin iradesini temsil eden Cumhuriyetin ilan edilmesi bir devletin temel taşlarının yerine konulduğu eşsiz bir zaferdir.  Cumhuriyetin ilanıyla Türk Milletinin ve Devletinin varlığı ve istiklali ebedileşmiş, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlar toplumsal hayatımızda yer almaya başlamış, herkese yönetime katılma hakkı tanıyan Cumhuriyet bu yönüyle bireylerde vatandaşlık bilincinin de oluşmasına vesile olmuştur.  Sivaslılar olarak bizler cumhuriyete sahip çıkılması ve yaşatılması hususunda daima güçlü iradeye sarsılmaz biçimde hakim olmuş, aynı hassasiyeti halen göstermekteyiz.  Sivas Halkı dün olduğu gibi bugünde, Cumhuriyet’e, milli iradeye sahip çıkmış topyekûn 15 Temmuz’da yapılan hain kalkışmaya karşı dik durarak Çanakkale ruhunu bir kez daha yansıtarak birlik beraberlik içinde 7’sinden 70’ine kadar milli iradeye destek vermiştir.   Bundan sonra bize düşen görev içerden ve dışarıdan her türlü  saldırıları  ve tehditleri  soğukkanlılıkla bertaraf etmek, ilimiz ekonomisini büyütmek, demokrasimizi daha ileri standartlara kavuşturmak Sivas’ımızı  her alanda hak ettiği üst seviyelere çıkartmaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere O’nun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor. Daha nice Cumhuriyet sevinçlerini huzurla ve coşkuyla yaşamak dileğiyle en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum 
Sivas Valisi Davut Gül 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sivas Valisi Davut Gül  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Vali Gül , yayınladığı mesajda;

Görev yapmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Kenti Sivas’ımızda değerli hemşerilerimle birlikte bir kez daha Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyorum. 
 
Büyük fedakârlıklarla yürütülen kurtuluş mücadelesi ve Anadolu’daki kongreler sonrasında 23 Nisan 1920’de “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir”hükmünün tescili, 29 Ekim 1923’te de Cumhuriyetin ilan edilmesi ile zaferle nihayet bulmuştur. Milletin iradesini esas alan,  milletin iradesini temsil eden Cumhuriyetin ilan edilmesi bir devletin temel taşlarının yerine konulduğu eşsiz bir zaferdir. 
 
Cumhuriyetin ilanıyla Türk Milletinin ve Devletinin varlığı ve istiklali ebedileşmiş, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlar toplumsal hayatımızda yer almaya başlamış, herkese yönetime katılma hakkı tanıyan Cumhuriyet bu yönüyle bireylerde vatandaşlık bilincinin de oluşmasına vesile olmuştur. 
 
Sivaslılar olarak bizler cumhuriyete sahip çıkılması ve yaşatılması hususunda daima güçlü iradeye sarsılmaz biçimde hakim olmuş, aynı hassasiyeti halen göstermekteyiz. 
 
Sivas Halkı dün olduğu gibi bugünde, Cumhuriyet’e, milli iradeye sahip çıkmış topyekûn 15 Temmuz’da yapılan hain kalkışmaya karşı dik durarak Çanakkale ruhunu bir kez daha yansıtarak birlik beraberlik içinde 7’sinden 70’ine kadar milli iradeye destek vermiştir. 
 
 
Bundan sonra bize düşen görev içerden ve dışarıdan her türlü  saldırıları  ve tehditleri  soğukkanlılıkla bertaraf etmek, ilimiz ekonomisini büyütmek, demokrasimizi daha ileri standartlara kavuşturmak Sivas’ımızı  her alanda hak ettiği üst seviyelere çıkartmaktır. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere O’nun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor. Daha nice Cumhuriyet sevinçlerini huzurla ve coşkuyla yaşamak dileğiyle en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.