pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Davut GÜL, İade-i Ziyaretlere Başladı

13.06.2016 - 23:28, Güncelleme: 13.06.2016 - 23:28
 

Vali Davut GÜL, İade-i Ziyaretlere Başladı

Sivas Valisi Davut GÜL, iade-i ziyaretleri kapsamında çeşitli kuruluşları ziyaret etti.

Sivas Valisi Davut GÜL,  iade-i ziyaretleri kapsamında çeşitli kuruluşları ziyaret etti. İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Davut GÜL’ü, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ve Şube Müdürleri karşıladı. İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Vali Davut GÜL, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ile bir süre sohbet ettikten sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Bektaş ARSLAN ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Davut GÜL, şeref defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanlığında haftalık Asayiş toplantısını gerçekleştiren Vali Davut GÜL, çıkışta askerler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Son olarak Sivas Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Gül, Belediye Başkanı Sami AYDIN ve Başkan Yardımcıları ile bir süre görüştü. – Sivas
Sivas Valisi Davut GÜL, iade-i ziyaretleri kapsamında çeşitli kuruluşları ziyaret etti.

Sivas Valisi Davut GÜL,  iade-i ziyaretleri kapsamında çeşitli kuruluşları ziyaret etti.

 

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Davut GÜL’ü, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ve Şube Müdürleri karşıladı. İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Vali Davut GÜL, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN ile bir süre sohbet ettikten sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 img_6820.jpg

İl Jandarma Komutanı Bektaş ARSLAN ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Davut GÜL, şeref defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanlığında haftalık Asayiş toplantısını gerçekleştiren Vali Davut GÜL, çıkışta askerler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 img_6858.jpg

Son olarak Sivas Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Gül, Belediye Başkanı Sami AYDIN ve Başkan Yardımcıları ile bir süre görüştü. – Sivas

img_6523.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.