pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aktaş'ın İlçe Ziyareti

07.11.2017 - 19:13, Güncelleme: 07.11.2017 - 19:13
 

Vali Aktaş'ın İlçe Ziyareti

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Orta ilçesini ziyaret etti.Orta Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Aktaş, burada Belediye Başkanı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Orta ilçesini ziyaret etti.Orta Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Aktaş, burada Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay ile görüşerek ilçe hakkında bilgi aldı.Daha sonra Orta’ya bağlı Yaylakent Belde Belediyesini ziyaret eden Aktaş, belediye önünde vatandaşların sorunlarını dinledi.Yaylakent Belde Belediye Başkanı Kadir Dede ile de görüşen Aktaş, beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş ve beraberindekiler Yaylakent İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Ziyarete, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Orta Kaymakam Vekili Selami Korkuta ta ve bazı daire müdürleri katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Orta ilçesini ziyaret etti.Orta Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Aktaş, burada Belediye Başkanı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Orta ilçesini ziyaret etti.

Orta Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Aktaş, burada Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay ile görüşerek ilçe hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Orta’ya bağlı Yaylakent Belde Belediyesini ziyaret eden Aktaş, belediye önünde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yaylakent Belde Belediye Başkanı Kadir Dede ile de görüşen Aktaş, beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Aktaş ve beraberindekiler Yaylakent İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Orta Kaymakam Vekili Selami Korkuta ta ve bazı daire müdürleri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.