pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aktaş, 112 Acil Çağrı Merkezini İnceledi

01.08.2017 - 18:08, Güncelleme: 01.08.2017 - 18:08
 

Vali Aktaş, 112 Acil Çağrı Merkezini İnceledi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yakın zamanda faaliyete geçecek 112 acil çağrı merkezi müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu....

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yakın zamanda faaliyete geçecek 112 acil çağrı merkezi müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Merkezi gezen Aktaş, Vali Yardımcısı Nurettin Ateş'ten bilgi aldı. Vali Aktaş, "Merkezin hizmete girmesinin ardından vatandaşlarımızın istek ve taleplerine en kısa sürede cevap verilerek, hizmetler seri ve etkin bir şekilde yürütülecek." dedi.Vali Aktaş'a ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yakın zamanda faaliyete geçecek 112 acil çağrı merkezi müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu....

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yakın zamanda faaliyete geçecek 112 acil çağrı merkezi müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Merkezi gezen Aktaş, Vali Yardımcısı Nurettin Ateş'ten bilgi aldı.

Vali Aktaş, "Merkezin hizmete girmesinin ardından vatandaşlarımızın istek ve taleplerine en kısa sürede cevap verilerek, hizmetler seri ve etkin bir şekilde yürütülecek." dedi.

Vali Aktaş'a ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Naim Biçkin eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.