pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucu Operasyonları

16.01.2018 - 22:23, Güncelleme: 16.01.2018 - 22:23
 

Uyuşturucu Operasyonları

Narkotik ekiplerince 11 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bir ton 610 kilogram esrar, 510 kilogram eroin, 40 kilogram khat ve 9 kilogram metamfetamin ele geçirildi

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce, 9-16 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu ile mücadele kapsamında 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada 11 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.Buna göre, Ankara, Batman, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kocaeli, Mersin, Şanlıurfa ve Van'da gerçekleştirilen operasyonlarda bir ton 610 kilogram esrar, 510 kilogram eroin, 40 kilogram khat ve 9 kilogram metamfetamin ele geçirildi.Açıklamada, gözaltı sayısına ilişkin bilgi paylaşılmadı.
Narkotik ekiplerince 11 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bir ton 610 kilogram esrar, 510 kilogram eroin, 40 kilogram khat ve 9 kilogram metamfetamin ele geçirildi

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce, 9-16 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu ile mücadele kapsamında 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada 11 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Buna göre, Ankara, Batman, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kocaeli, Mersin, Şanlıurfa ve Van'da gerçekleştirilen operasyonlarda bir ton 610 kilogram esrar, 510 kilogram eroin, 40 kilogram khat ve 9 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

Açıklamada, gözaltı sayısına ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.