pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uygulamada Kaçak 2 Tüfek Ve Tabanca Ele Geçirildi

15.02.2019 - 11:28, Güncelleme: 15.02.2019 - 11:28
 

Uygulamada Kaçak 2 Tüfek Ve Tabanca Ele Geçirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir 'de jandarma ekiplerinin yaptığı asayiş uygulamasında kaçak kalaşnikof ve av tüfekleri, ruhsatsız tabanca ile mermileri ele...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir 'de jandarma ekiplerinin yaptığı asayiş uygulamasında kaçak kalaşnikof ve av tüfekleri, ruhsatsız tabanca ile mermileri ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Akpınar ilçesinde bağlı bir köyün girişinde uygulama yaptı.Durdurulan, M.K idaresindeki Kırşehir plakalı otomobilin bagajında kaçak kalaşnikof tüfek ve 30 tüfek mermisi bulundu. Otomobilin torpido gözünde ise ruhsatsız tabanca bulan ekipler, M.K'nın köydeki ikametinde yaptıkları aramada ise 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.Silahlara el koyan jandarma ekipleri, M.K'yı gözaltına aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir 'de jandarma ekiplerinin yaptığı asayiş uygulamasında kaçak kalaşnikof ve av tüfekleri, ruhsatsız tabanca ile mermileri ele...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir 'de jandarma ekiplerinin yaptığı asayiş uygulamasında kaçak kalaşnikof ve av tüfekleri, ruhsatsız tabanca ile mermileri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Akpınar ilçesinde bağlı bir köyün girişinde uygulama yaptı.

Durdurulan, M.K idaresindeki Kırşehir plakalı otomobilin bagajında kaçak kalaşnikof tüfek ve 30 tüfek mermisi bulundu. Otomobilin torpido gözünde ise ruhsatsız tabanca bulan ekipler, M.K'nın köydeki ikametinde yaptıkları aramada ise 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Silahlara el koyan jandarma ekipleri, M.K'yı gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.